Video : Tipsbladet
Superliga

Aftalen med Hobro er løbet ud: Håber på afklaring inden længe

Forsvarsspiller Frans Dhia Putros er uden en kontrakt for tiden, men han håber på snart at få en afklaring på, hvor han skal være i fremtiden.

Hobro eller noget andet? Spørgsmålet har sikkert rumsteret en del i hovedet på forsvarsspiller Frans Dhia Putros de seneste uger.

For selv om træner Peter Sørensen har udtrykt et ønske om at beholde den 26-årige spiller, har parterne ikke fundet en afklaring, og dermed går Frans Dhia Putros rundt for tiden og er kontraktfri. Det betyder også, at der også en pæn sandsynlighed for, at Putros ikke går på træningsbanen, når resten af Hobro-holdet gør det på mandag til opstarten til forårssæsonen i Superligaen.

- Status er, at aftalen er løbet ud. Jeg har haft en løbende dialog med Hobro og har det sådan set stadig, men der er ikke truffet en beslutning endnu, siger forsvarsspilleren til tipsbladet.dk og forklarer, at han gerne havde skrevet under på en kontrakt på nuværende tidspunkt:

Læs også:Overblik: Superligaens vintertransfers 2020

- Det har hele tiden været mit ønske, at der skulle komme en afklaring i Hobro eller med en anden klub inden en opstart. Der er stadig nogle dage til, og jeg håber også på en afklaring inden alt for længe. Om det så bliver Hobro eller en anden klub er ret åbent - min rådgiver og jeg er i dialog.

Frans Dhia Putros er dog ikke helt på bar bund i forhold til at få en afklaring på fremtiden, for selv om Superligaen og en fortsættelse hos Hobro er et ønske, har han også været nødt til at forberede sig på, at det kunne ske, at kontrakten ikke ville blive forlænget.

- Jeg har jo vidst, hvordan situationen kunne se ud nu her, så vi arbejder på, at der skal ske noget og har også dialog med flere klubber. For mig handler det om at være tålmodig, så det ender med den bedste løsning, siger Putros.

Læs også:Overblik: Superligaens kontraktfrie spillere

Tålmodig kan det dog være svært at være, når andre fodboldspillere går på træningsbanen fra på mandag. For selv om Putros i teorien kan træne med, selv om han er uden kontrakt, er der ingen hjælp at hente, hvis han bliver skadet.

- Det gør jeg da mig nogle tanker om, for jeg ved, hvor vigtig en opstart er. Så førsteprioriteten er at finde en klub, inden der er opstart rundt omkring. Hvis det ikke lykkes, må jeg se, hvad der så skal ske. Men jeg ikke bekymret. Hvad jeg hører, står jeg en okay sitaution nu her. Det er med at være tålmodig og se på, hvad der kommer. Andet kan jeg ikke gøre. Jeg holder hovedet oppe, siger Frans Dhia Putros.

Forsvarsspilleren, der er bror til dommer Sandi Putros, nåede 10 kampe i Superliga-efteråret, hvor en skade var medvirkende til, at det ikke blev til flere. Putros kan spille alle pladser i forsvaret og på midtbanen, og han er derfor værdifuld for trupper, der ikke er de største.

Udlandet er ikke lukket for den 26-årige i denne omgang, den forholdsvis nye status af irakisk landsholdsspiller gør måske også, at flere klubber i udlandet har fået øjnene op for Frans Dhia Putros, som altså måske skal finde sig en ny arbejdsgiver.

Læs også:Hvilsom er endelig tilbage for Hobro

Læs også:Superliga-spørgsmål: Hvem siger farvel?

Læs også:Hobro vil holde på mindst én af to forsvarere: Jeg kan ikke undvære begge