Video : Tipsbladet
Premier League

Avis: Solskjær jagter to engelske offensivspillere

Ole Gunnar Solskjær ønsker mere kreativitet på den offensive del af midtbanen, og har nu identificeret to spillere der kan løse den opgave, skriver The Telegraph.

Manchester United har haft en turbulent sæson, hvor Ole Gunnar Solskjærs tropper har haft svært ved at præstere på et stabilt niveau i Premier League. 

Den centrale midtbane og offensive midtbane virker især til at være positioner, hvor De Røde Djævle mangler bredde, og klubben er således også blevet kædet sammen med et utal af spillere på disse pladser. 

Nu forlyder det så, at Solskjær i samarbejde med United-hierarkiet har identificeret to spillere, der kan styrke 10'er-positionen i januar-transfervinduet. Det skriver The Telegraph. 

Ifølge avisen er der tale om James Maddison i Leicester og Jack Grealish i Aston Villa, der begge passer på Solskjærs hidtidige transferfilosofi om at hente relativt unge britiske spillere. 

Læs også:Agent: Simon Kjær forlader Atalanta i denne måned

Solskjær mener angiveligt, at der mangler kvalitet på midtbanen, hvor skaden til Scott McTominay og usikkerheden omkring Paul Pogbas situation, blot har gjort kravet om nyindkøb endnu større fra den norske managers side. 

Solskjær bekræftede ligeledes efter gårsdagens nederlag til Arsenal, at klubben kigger på én eller to spillere til at styrke midtbanen. 

- Selvfølgelig påvirker det vores beslutninger, når vi har to spillere ude - Paul i én måned og Scott i to, lød det fra Solskjær. 

- Det giver os færre muligheder, og vi har masser af kampe og vigtige kampe, men det skal stadig være den rigtige (spiller, red.), og det er den vigtigste pointe.

Læs også:Efter startplads og assist: Roerslev glad for Thomas Franks tillid

- Hvis der nogen tilgængelig og det er muligt, så vil vi gøre noget, helt sikkert. Vi kigger på én eller to.  

Læs også:Uimponeret Klopp forlanger mere af Liverpool-mandskabet

Læs også:Aftalen med Hobro er løbet ud: Håber på afklaring inden længe

Læs også:Seriespillere skal op mod Superliga-stjerner: Vi går efter at vinde