• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Anders Dehn

Seriespillere skal op mod Superliga-stjerner: Vi går efter at vinde

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

I næste uge spilles KMD Cup, og blandt deltagerne er et hold sammensat af fynske serie- og divisionsspillere. Selv om de møder Superliga-hold, går de efter at vinde hele indendørsturneringen.

Af Anders Dehn

Om otte dage får en gruppe af fynske serie- og divisionsspillere en stor oplevelse. De skal deltage i KMD Cup, hvor de for øjnene af 4.000 tilskuere og tusindvis af tv-seere skal spille mod en række Superliga-spillere.

Indendørsturneringen, som afvikles for tredje gang, har deltagelse af OB, AGF, Brøndby IF og AaB - og altså det, som de kalder Øens Hold. Det består af spillere fra Otterup Bold- og Idrætsklub, TPI, BK Marienlyst og Svendborg-Oure FA fra Danmarksserien samt Næsby BK og Dalum IF fra 2. division.

Læs også:Fynsk ø-hold stiller op i Superliga-spækket indendørsturnering

Men selv om de til daglig optræder i mere beskedne klubber, har Øens Hold-spillerne store forventninger til stævnet i næste uge.

- Vi glæder os helt vildt. Det bliver jo en kæmpe oplevelse med en masse mennesker. Vores ambitioner er klart, at vi går efter at vinde. Det er der ingen tvivl om. Det synes jeg også, vi kan med det hold her, så det må være vores mål, siger Mark Tubæk fra Otterup til OB's hjemmeside.

Læs også:Superliga-stjerner skal spille indendørs fodbold: KMD Cup vender tilbage

Stævnet blev udsolgt i løbet af otte dage i november måned og afvikles som nævnt for tredje gang. I 2018 lagde Brøndby Hallen gulv til KMD Cup, mens Ceres Arena dannede sammen om turneringen i fjor.

KMD Cup har endnu til gode at se en hjemmebanevinder. AGF vandt det første år i Brøndby, og året efter vandt AaB i Århus.

Læs også:AaB har træningslejr og tre testkampe på plads

Læs også:Divisionshold får tilladelse af DBU: Kan nu leje Superliga-talenter

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus