Video : Tipsbladet
Superliga

Midtjyske krejlere: FCM får Dreyer til under halv pris

Brighton hentede Anders Dreyer for 17 millioner kroner i EfB - og FC Midtjylland henter ham nu angiveligt til mindre end halvdelen af dén pris.

Det ser efterhånden meget ud til, at FC Midtjylland er på nippet til at kunne præsentere Anders Dreyer som ny spiller. Lørdag kom det frem, at klubben nærmede sig en aftale med ham, og nu er det blot de personlige forhold, som mangler at komme på plads.

Det skriver Ekstra Bladet, som regner med at handlen bliver officiel om få dage.

Læs også:Avis: FC Midtjylland henter dansk U21-landsholdsspiller i England

Derudover bliver det berettet, at der er tale om en fireårig aftale, hvor midtjyderne betaler Dreyers engelske klub Brighton et beløb på omkring 7,5 millioner kroner, som svarer til én million Euro.

Dermed tager Brighton sandsynligvis snart afsked med den danske offensivspiller, som endnu ikke har brudt igennem på Premier League-mandskabet, men har været lejet ud til både St Mirren og Heerenveen.

Læs også:FC Midtjylland giver dygtige forsvarsspillere løbepas

Englænderne hentede Dreyer i EfB for ca 17 millioner kroner, så de tager et klart tab på U21-landsholdsspilleren, som nu ser ud til at skulle have sparket gang i karrieren igen i Superligaen for rækkens nuværende førerhold.

FC Midtjylland har allerede forstærket sig med Lasse Vibe, mens Emiliano Marcondes er taget tilbage til Brentford. Derudover har FC Midtjylland-ledelsen meldt ud, at de arbejder på at sende Søren Reese og James Manjrekar videre i dette vindue, som igen lader til at blive endnu med et godt med bevægelse på Heden.

Læs også:Marcondes' frisparksdrøn sikrede Brentford FA Cup-avancement

Læs også:USA dropper træningslejr i Qatar

Læs også:AC Horsens kalder midtbanespiller tilbage fra udlån