Atlético fik fuldt udbytte efter hektisk indledning

Atlético Madrid vandt lørdag aften 2-1 over Levante hjemme på Wanda Metropolitano. Samtlige tre mål blev lavet på mindre end fem minutter i starten af kampen.

Atlético Madrid kæmper for at holde snor i FC Barcelona og Real Madrid i toppen af La Liga, og madrilenerne fik lørdag besøg af Levante.

Allerede inden for det første minut havde hjemmeholdet haft tre store chancer. Først fik Angel Correa afværget sit forsøg af Levante-keeper Aitor Fernandez, og heller ikke returbolden kunne João Felix sparke i nettet.

Saúl fik den sidste mulighed i denne sekvens, men også han misbrugte. Tæt under mål sparkede han bolden over overliggeren.

I det ottende minut blev Erick Cabaco farlig efter et hjørnespark, hvor Levante-stopperen fik overplaceret sit hovedstød.

1-0 til Atlético Madrid blev det i stedet efter 13 minutter, da Thomas slog en høj bold til Kieran Trippier, der på sin førsteberøring sparkede bolden ind i feltet. Angel Correa kom løbende, og argentineren fik styret kampens første scoring i mål.

Men føringen holdt ikke længe, for bare tre minutter senere havde Roger Martí udlignet. Et afrettet spark fra angriberen kunne Jan Oblak ikke få fingrene på.

Og der var meget mere underholdning i vente. Efter 18 minutter headede Felipe et indlæg fra landsmanden Renan Lodi i nettet, og så var værterne fra Madrid atter i front.

I den resterende del af første halvleg fortsatte det høje tempo, og detaljerne var mange, men der var bare sporadiske chancer til begge mandskaber, og så stod det 2-1 ved pausefløjt.

Fra begyndelsen af anden halvleg fortsatte Atlético jagten på den afgørende scoring, og Angel Correa var ikke langt fra at blive dobbelt målscorer i det 68. minut. Denne gang fik Aitor Fernandez vippet hans hovedstød over overliggeren.

João Felix sparkede desuden snært forbi stolpen efter endnu et forrygende indlæg fra Kieran Trippier i det 78. minut.

I slutfasen fik Enis Bardhi i den anden ende testet Oblak ad to omgange, og selv om han ikke havde haft meget at lave i anden halvleg, var sloveneren klar og fik reddet de store chancer.

Atlético Madrid formåede derfor også at fastholde føringen indtil slutfløjt, og Diego Simeones tropper har nu 35 point. Det rækker til en foreløbig tredjeplads. Levante er på niendepladsen med 26 point.