Video : Tipsbladet
Superliga

Brøndby-direktør: Warming stod ikke til meget spilletid

Magnus Warming havde kontraktudløb til sommer i Brøndby, og han stod derfor ikke til meget spilletid i foråret, lyder det fra fodbolddirektør Carsten V. Jensen.

Tidligere tirsdag skiftede angriber Magnus Warming fra Brøndby IF til Lyngby Boldklub, og i Lyngby har han fået en aftale, der løber frem til sommeren 2023.

Den 19-årige var i hele 2019 udlejet til Nykøbing FC, men i stedet for at starte op i Brøndby, er det altså i Lyngby, han skal spille sin chance.

Læs også:Lyngby jubler over seneste transfer: Har fået god skoling i Brøndby

Og årsagen er sådan set ganske simpel: Magnus Warming stod ikke til meget spilletid i foråret i Brøndby.

- Magnus har under sit lejeophold i Nykøbing FC vist gode takter og arbejdet hårdt, så skiftet til Lyngby BK er en rigtig god mulighed for Magnus til at udvikle sit spil yderligere i de kommende år. Da udsigten til spilletid hos os vil være begrænset og med blot et halvt år tilbage af kontrakten her i Brøndby IF, så vil vi ikke stå i vejen for Magnus, og vi takker derfor Magnus for hans tid i Brøndby IF, og ønsker ham held og lykke med skiftet og karrieren fremadrettet, siger Carsten V. Jensen til Brøndbys hjemmeside.

Læs også:Tidligere Brøndby-angriber afviste Holland: Skifter til tjekkisk fodbold

19-årige Magnus Warming nåede en enkelt kamp i Superligaen for Brøndby - det var tilbage i 2017, hvor han bare var 16 år og 348 dage, da han gik på banen. Det gjorde ham til den yngste debutant i Superligaen for Brøndby.

Læs også:Brøndby-profil udtaget til ligalandshold: Jeg fik et chok

Læs også:Avis: Lyngby henter angriber i Brøndby

Læs også:18-årig angriber forlader Brøndby: Jeg er åben for alt