Video : Tipsbladet
Superliga

Randers-angriber er skuffet over sig selv: Efteråret var ikke tilfredsstillende

Alhaji Kamara kom til Randers FC i sommer, men er ikke imponeret over sig eget bidrag i efteråret. Han føler, han har mere at tilbyde klubben.

Alhaji Kamara kunne ikke have fået en værre start i Randers FC. Han nåede kun at spille 27 minutter i sæsonens første kamp, før han måtte holde næsten tre måneders pause på grund af en knæskade.

Angriberen scorede dog i sin comebackkamp - og to mere i de følgende fire kampe - men det var ikke nok. Kamara sluttede på ti Superliga-opgør og tre mål i sit første halvår i Randers, og det imponerer ikke ham selv.

Læs også:Randers-direktør bekræfter: Hobro-spiller er på listen

- Helt ærligt var efteråret ikke tilfredsstillende for mig personligt. Det eneste positive er, at holdet har gjort det godt. Det er jo det, det handler om. Jeg håber, at jeg kan komme mere i form og være med til at bidrage til en plads i top 6, siger Alhaji Kamara til Randers Amtsavis.

- Jeg føler, at jeg har mere at tilbyde den her klub, så jeg er lidt skuffet over, at jeg ikke har kunnet præstere, som jeg gerne ville.

Læs også:Så nemt eller svært er forårs-programmet i Superligaen

Den 25-årige sierraleoner kom til Randers i sommer, efter han tilbragte foråret i Vendsyssel FF. Her kunne hans fem mål i 11 kampe dog ikke redde holdet fra at rykke ud af Superligaen.

Nu får han så chancen for at levere varen i den kommende halvsæson, som holdet tog hul på forberedelserne til mandag. Randers spiller første testkamp den 17. januar mod FC Fredericia. Første Superliga-kamp følger 30 dage senere mod AGF.

Læs også:Karantæner - hvem er ude?

Læs også:Overblik: Superligaens vintertransfers 2020