Video : Tipsbladet
Superliga

FC Midtjylland vil snakke fremtid med Tim Sparv efter transfervinduet

Midtbanespiller Tim Sparv har kontraktudløb til sommer, men først når transfervinduet smækker i, vil parterne sætte sig ned og snakke om en ny aftale.

Der er alt at spille for i dette forår - både for FC Midtjylland og for midtbanespiller Tim Sparv.

FCM fører Superligaen med fire point ned til FC København, og med 16 kampe igen i dansk fodbolds bedste række kan det sagtens udvikle sig til en gyser om mesterskabet.

Tim Sparv spiller om mesterskabet med FC Midtjylland, og på den personlige front har han også meget på spil. Som anfører for Finland skal han lede nationen ved sommerens EM-slutrunde, der for Finlands vedkommende indledes med en kamp mod Danmark i Telia Parken. Samtidig spiller Sparv for sin fremtid, da aftalen med FC Midtjylland løber ud til sommer.

Men om parterne også fremadrettet skal samarbejde, er der lige nu ikke noget svar på.

Læs også:Medie: Dansk klub har budt på 25-årig australier

- Med Tim har vi aftalt, at vi tager en snak, når transfervinduet er lukket, siger FC Midtjyllands administrerende direktør, Claus Steinlein, til tipsbladet.dk.

TIm Sparv har været i FC Midtjylland siden 2014, hvor han blev det første indkøb, efter engelske Matthew Benham havde købt klubben fra Ikast og Herning.

Og Sparv har også stor betydning i FCM. Han er en enormt vellidt person, der interesserer sig for andre og gerne giver gode råd fra sig. Samtidig er han en intelligent fyr. Og så er han jo altså også en god fodboldspiller. Men han fylder 33 i februar, og FC Midtjylland har spændende unge spillere, der er på vej frem, og som der også skal findes spilletid til.

Så i første omgang vælger FC Midtjylland-bossen at glæde sig over, at det går Tim Sparv godt, og at han til sommer går på banen som kaptajn for det finske landshold, der er med ved nationens første slutrunde nogensinde.

Læs også:Avis: Jess Thorup jagter FC Nordsjælland-spiller

- Tim er en fantastisk person, og han har været med på hele rejsen. Jeg er stolt og glad på hans vegne, og jeg må sige - efter at have set et billede på sociale medier - at han er velskabt, lyder det fra Claus Steinlein, der hentyder til det billede, Tim Sparv har lagt op på sin Instagram.

Her står FC Midtjylland-spilleren uden en trevl på kroppen og med bagdelen synlig for kameraet. Et billede, Tim Sparv har lagt på sociale medier, fordi han i sommeren 2019 fik sagt, at han ville løbe nøgen rundt på et torv i Finland, hvis nationen kom med til EM-slutrunden. Udmeldingen kom, fordi det er så kæmpe stort for Finland at komme med til en slutrunde, og der var da også national fest, da det lykkedes at spille sig til EM.

- Jeg kan konstatere, at han er en flot fyr. Vi andre bliver jo sendt i træningscentret for at se sådan ud, for vores koner har jo også set det billede, griner Claus Steinlein.

Tim Sparv forlængede i sommeren 2018 sin aftale med FCM frem til sommeren 2020, og dengang kom forlængelsen faktisk som lidt en overraskelse, da de det spået, at Sparv ville prøve noget nyt.

Læs også:Karantæner - hvem er ude?

Læs også:FC Midtjylland om Bubacarr Sanneh: At få ham tilbage ville være en drøm

Læs også:Medie: FC Midtjylland jagter Stabæk-anfører