Video : Tipsbladet
La Liga

Lobotkas skifte til Napoli har fået et problem

Den tidligere FC Nordsjælland-spiller Stanislav Lobotka meldes på vej til Napoli fra Celta, men klubberne har svært ved at blive enige om vigtig detalje.

I den seneste tid har rygterne om et forestående skifte for den tidligere FC Nordsjælland-profil, Stanislav Lobotka. Senest har det forlydt, at parterne har været enige om en pris på i alt 150 millioner kroner, men alligevel er man løbet ind i problemer.

Det skriver de italienske medier Sky Sport Italia og Calciomercato.

Problemet skulle være, at man ikke er helt enige om den betalingsmodel, der skal benyttes. Hos Napoli vil klubpræsident Aurelio De Laurentiis have spredt betalingen ud for fire år, mens Celta Vigo vil have pengene hurtigere.

Foruden de 150 millioner kroner er der også lagt en aftale ind om bonusser for 30 millioner kroner, hvis forskellige præstationsrelaterede områder bliver indfriet. Det skulle blandt andet være afhængigt af, hvorvidt de kommer i Champions League.

Endvidere er et lægetjek ikke blevet gennemført endnu, da man ikke er blevet enige om den førnævnte betalingsmetode.

I Napoli har man desuden allerede forstærket sig med én midtbanespiller i form fa Diego Demme, som er kommet til den syditalienske klub fra tyske RB Leipzig.

Hvis Lobotkas skifte bliver gennemført, skulle der angiveligt være omkring 40 millioner kroner på vej til FC Nordsjælland i forbindelse med en videresalgsklausul, som klubben eftersigende har lavet med Celta, da man solgte ham til den spanske klub.