Video : Tipsbladet
Superliga

Skader i Brøndby: Kedeligt, men det er en del af sporten

Superliga-klubben Brøndby er ramt af skader, men Simon Tibbling håber og tror på, at der kan komme folk tilbage snart.

Torsdag var der første rigtige træningsdag i Brøndby, men Niels Frederiksen måtte se en noget decimeret trup gå på træningsbanen.

De langtidsskadede folk Kasper Fisker og Joel Kabongo kommer måske slet ikke på banen igen i denne sæson, mens Josip Radosevic også misser et par måneder mere. Tobias Børkeeiets skade er et problem. Nordmanden skal opereres og kan i bedste fald misse et par uger, mens han i værste fald misser hele 2020. I forsvaret er man uden Hjörtur Hermannsson nogle uger.

Midtbanespiller Simon Tibbling var selv ude en stor del af 2020, og han er ærgerlig over de mange skader. 

Læs også:Kaiser inden KMD Cup: Vi er Brøndby - selvfølgelig går vi efter at vinde

- Ja, vi har været lidt uheldige. Vi har både haft skader i efteråret og nu her, og det har været mange. Det er hårdt for os spillere, som gerne bare vil spille. Det er kedeligt, men det er også en del af sporten, og så har vi bare været uheldige, at det har været mange på samme tid. Man kan håbe, at der snart er folk, der kommer tilbage, siger Simon Tibbling til tipsbladet.dk.

Tibbling går selv ind til et vigtigt forår, for han forventes at blive fast mand centralt på banen, hvor der aktuelt ikke er mange konkurrenter. Tibbling, der i efteråret sad ude med et træthedsbrud, håber på at bruge opstarten til at spille sig i rigtig god form.

- Det er fedt at være tilbage. Det var næsten fire måneder, jeg var væk fra kamp og træning, og det var hårdt psykisk. Nu har jeg haft en pause, så det er lækkert at kunne være med i hele opstarten, siger svenskeren.

Læs også:Lindegaard og Randrup bliver holdkammerat med tidligere Superliga-spids

Efteråret sluttede med bare et enkelt point i de sidste fire kampe i Superligaen, og Brøndby håber på en god start på foråret.

- Det var ikke det, vi ønskede - vi ville gerne have haft flere point. Der var kampe, der ikke var så gode, og så var der nogle, hvor vi kunne have fået mere. Men det er fire-fem uger siden, så vi kan ikke tænke så meget på det. Nu skal den nye sæson startes op, og så bruger vi opstarten på at finde ud af, hvordan vi skal spille, og hvordan vi sikrer, at vi får flere point.

Brøndby ligger før forårssæsonen i Superligaen på fjerdepladsen med 32 point. Klubben har fire op til AGF, der ligger nummer tre.

Læs også:BIF-træner roser bænket back: Ikke en finger at sætte på professionalismen

Læs også:Sviatchenko brækkede næsen: Nu skal jeg have den dumme maske på

Læs også:Viaplay viser samtlige NordicBet Liga-kampe i foråret