Video : Tipsbladet
Superliga

BIF-talent: Bedst i truppen i konditionstest

Den 19-årige Brøndby-midtbanespiller Peter Bjur har oplevet en væsentlig mere udmattende træning på førsteholdet.

Peter Bjurs løbesko har ikke umiddelbart samlet støv hen over vinteren.

Det unge midtabenetalent er sammen med resten af Brøndby IF begyndt på forberedelserne frem mod forårssæsonen i 3F Superligaen, der løber af stablen i begyndelsen af februar.

En del af forberedelserne har været en såkaldt VO2 Max-test, der har til formål at måle spillernes maksimale iltoptagelse og derefter definere deres konditionstal. Her viste Bjur sig bedst i testen af alle spillere i førsteholdstruppen.

- Jeg endte faktisk med at have den bedste test, og det er jo meget godt. Det er dejligt at vide, at det, man har lavet, også kan ses, når man kommer tilbage. Alle er selvfølgelig faldet lidt, det er jeg også selv – det er meget naturligt, selvom man har fulgt sit program og mere til, siger Bjur til klubbens hjemmeside.

I sommer rykkede den 19-årige midtbanespiller op på førsteholdet i Brøndby IF efter et par sæsoner på klubbens ungdomshold. 

Den nye tilværelse på førsteholdet har resulteret i, at træningen har været en del hårdere for Bjur.

Læs også:Jan Bech Andersen indikerer forlængelse af økonomisk støtte i Brøndby

- Det er klart hårdere end på U19. Træningen starter tidligere, der er flere træningspas om dagen, og intensiteten er højere. Det, vi laver, er simpelthen bare hårdere, og det er klart, når man holder den intensitet over så mange dage. Men jeg er sikker på, at de også har det hårdt på U19.

Lørdag tager Brøndby IF hul på sin første træningskamp i optakten til forårssæsonen. Her gæster samarbejdsklubben Boldklubben Avarta træningsanlægget på Vestegnen.

Læs også:Overblik: Superligaens vintertransfers 2020

Læs også:Niels Frederiksen: Lindstrøm og Bjur kan erstatte Mukhtar

Læs også:Brøndby sikrer sig midtbanetalent frem til 2023

Læs også:Vinterpause i Superligaen: Sådan gør din klub