Video : Tipsbladet
Premier League

Ny Tottenham-portugiser: Alle unge spillere vil spille for Mourinho

Tottenhams nyindkøb, Gedson Fernandes, glæder sig til at spille for landsmanden Jose Mourinho, der er cheftræner i den engelske klub.

Tottenham præsenterede onsdag vinterens første forstærkning, da de hentede portugisiske Gedson Fernandes på en lejeaftale fra Benfica, og for den unge spiller er det en drøm, der går i opfyldelse. 

Den 21-årige midtbanespiller har således altid drømt om at spille i Premier League, og han glæder sig især til at spille for Spurs’ portugisiske manager, Jose Mourinho.

Læs også:Officielt: Tottenham lejer portugisisk midtbanemand

Det fortæller Gedson Fernandes i et interview med Tottenhams hjemmeside.

- Jeg er nødt til at fokusere på mit spil og gøre mit bedste. Alle unge spillere vil spille for Jose Mourinho, fordi han er en af de bedste - alle os spillere vil være i nærheden af de bedste, så det er fantastisk at arbejde med ham, siger Gedson Fernandes og tilføjer:

- Premier League er en anden liga, og alle spillere i verden ønsker at spille i Premier League. For mig er det yderligere motivation, fordi jeg altid har drømt om at spille i denne liga og nu går min drøm i opfyldelse. Jeg tror, vi vil opnå fantastiske ting, fordi dette er en fantastisk klub.

Gedson Fernandes er i første omgang i Tottenham på en lejeaftale, der gælder for resten af denne sæson samt næste sæson. Englænderne har også en købsoption i aftalen.

Hidtil har den 21-årige portugiser spillet hele sin karriere for Benfica i hjemlandet, hvor det er blevet til 59 kampe.

Læs også:Juventus-træner nedtoner skænderi med stjerne: Det er normalt

Læs også:Kane får konkurrence: Tottenham er nået til enighed med FC Porto