SønderjyskE flopper i træningskamp mod Kolding IF

SønderjyskE og cheftræner Glen Riddersholm tabte 0-1 på udebane i en træningskamp mod NordicBet Liga-klubben Kolding IF.

SønderjyskE missede chancen for at høste den første sejr i år, da holdet lørdag spillede træningskamp mod Kolding IF.

Kolding IFs Morten Ohlsen Hansen scorede kampens eneste mål, da han i det sjette spilminut sendte en halvflugter ind bag SønderjyskE-keeperen.

Dermed vandt Kolding IF træningskampen mod SønderjyskE med 0-1.

Første halvleg var præget af chancer i begge ender, men det var udeholdet, som kunne gå til pause med en føring på 0-1.

I anden halvleg pressede SønderjyskE mere på, men Glen Riddersholms mandskab formåede ikke at sende bolden i mål en eneste gang.

Derfor er SønderjyskE stadig uden sejre i 2020, efter holdet spillede uafgjort i en træningskamp mod AC Horsens tidligere på ugen.