• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Glen Riddersholm vil se unge spillere an i testkampe

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

SønderjyskE skal have stamspillerne i form, mens de også vil kigge flere unge spillere an, understreger Glen Riddersholm.

Af Victor Risager

I SønderjyskE skal de i foråret kæmpe for at øge forspringet ned til de tre nederste i Superligaen yderligere. I øjeblikket er de nummer 11 i Superligaen, mens de har fem point ned til Hobro IK, som er nummer 12.

Før det går løs i Superligaen, skal SønderjyskE imidlertid igennem en håndfuld træningskampe, og den første af disse spilles onsdag, hvor AC Horsens kommer forbi. Efterfølgende venter også testkampe mod Kolding IF og Viborg FF.

Læs også:Silkeborg-spiller kæmpede efter lang skade: Man tænker, man kan det hele

De kampe skal blandt andet bruges på at få stamspillerne i form, mens også unge spillere skal ses an så vidt muligt.

- Kendetegnende for de tre træningskampe, inden vi tager på træningslejr, bliver, at vi vil prioritere de spillere, som vi formoder kommer til at få mest spilletid i foråret, samtidig med at vi vil bruge kampene for også at se nogle af vores spillere fra U19-holdet i det omfang, det kan lade sig gøre, siger cheftræner Glen Riddersholm til SønderjyskE’s hjemmeside.

Læs også:Horsens jagter angriber: Bo Henriksen forbereder sig på skrækscenarie

Cheftræneren vil også eksperimentere med det taktiske i de kommende testkampe for at blive mere fleksible.

- Dernæst handler det om at få nogle meter i benene, og vi skal også arbejde med at få nogle forskellige taktiske elementer i vores spil. Vi vil gerne være lidt fleksible i forhold til system og formation, så vi også kan skifte undervejs i kampene. Onsdag spiller vi én formation i første halvleg, og så ændrer vi til en anden efter pausen. Det gør vi for, at vi kan gå mere pragmatisk til værks, så vi står bedst muligt rustet, inden foråret går i gang for alvor, siger Glen Riddersholm.

SønderjyskE bruger også testkampen onsdag til at teste den franske spiller Franck Tabanou, der har stor erfaring fra den bedste franske række, Ligue 1. Læs mere om det her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus