Video : Tipsbladet
Premier League

Inter-chef: Fuldstændigt legitimt at mødes med Eriksens agent

Inters direktør, Giuseppe Marotta indrømmer, at klubben er i dialog med Christian Eriksen, men fortæller samtidig, at der er stor konkurrence om danskeren.

Ifølge engelske og italienske medier har det længe blot været et spørgsmål om tid, før Christian Eriksens skifte til Inter bliver en realitet. 

Det står klart, at Eriksen og Inter skulle have fået de personlige detaljer i spillerens kontrakt på plads, men at de to klubber stadig mangler at nå til enighed om en overgangspris. 

Læs også:Mourinho: Resultatet mod Watford var unfair

Inter-præsident Giuseppe Marotta svarede igår på spørgsmål om Inters transferageren i januar-vinduet - her blev han blandt andet spurgt ind til spekulationerne om, at han havde mødtes med Eriksens agent i Milan, hvilket angiveligt har irriteret Tottenham.

- Eriksen er en Tottenham-spiller, men hans kontrakt udløber i juni, så det er fuldstændig legitimt at mødes med hans agent i den her periode, sagde Marotta ifølge Sky Sports Italia. 

Læs også:Højbjerg med fra start: Southampton i kæmpe kollaps imod Wolverhampton

Marotta afviser dog, at en handel er lige på vippen. 

- Det ligger langt væk at kunne sige, at han kommer i januar eller juni, fordi der er en hel del konkurrence om ham, og vi ved ikke, hvad der kommer til at ske endnu, lyder det fra Inter-chefen. 

Det blev derudover bekræftet i interviewet, at Inter arbejder på at bringe Olivier Giroud til klubben i indeværende transfervindue. 

Læs også:Conte svarer igen på Mourinhos Eriksens-kommentar

Læs også:BBC: Manchester United og Sporting kan ikke blive enige

Læs også:Guardiola: Sané træner snart med os