Video : Tipsbladet
Superliga

Kadrii nærmer sig skifte til Mellemøsten

Bashkim Kadrii er muligvis ikke en del af OB-truppen, når forårssæsonen begynder i Superligaen.

OB-angriberen Bashkim Kadrii udtalte for få dage siden, at han godt kunne være klar til at forlade den fynske Superliga-klub. Det ser nu ifølge bold.dk ud til, at der er kommet et tilbud, som er interessant nok for ham.

Her drejer det sig om et bud fra Saudi Arabien, hvor Fateh FC angiveligt er kommet med et bud, og at forhandlingerne mellem parterne skulle være så langt, at det nu kun er detaljer, der mangler.

Læs også:Stor OB-profil klar til nye udfordringer

Hvis det bliver til et skifte til klubben fra Mellemøsten, så kan han se frem til at blive holdkammerat med den tidligere FC Midtjylland-spiller Gustav Wikheim, som skiftede væk fra Superligaen i sommer.

For få dage siden slog Kadrii ellers fast, at han havde det godt i OB med følgende kommentar.

Læs også:Store OB-profiler fraværende ved første træningsdag

- Hvis der kommer noget, er jeg klar til at komme videre, men det er ikke sådan, at jeg skal væk for enhver pris. Jeg har det godt her, jeg trives og bliver behandlet fantastisk. Men kommer der noget, så kommer der noget, og hvis ikke, så gør der ikke, lød det fra Bashkim Kadrii.

Kadrii kom til OB igen i 2018 efter han forlod klubben første gang i 2014, da han tog til FC København. Derfra blev han lejet ud til både Minnesota og Randers. Nu venter et nyt klubskifte muligvis for ham.

Læs også:OB bekræfter: Henter arbejdsom angriber

Læs også:OB’s sportsdirektør: Det har været et hårdt årti

Læs også:OB-chef om ny angriber: Hans topfart er på et højt internationalt niveau