Video : Tipsbladet
Spil

Dagens Double: Juventus sejrer

Juventus skal en tur til kriseramte Napoli der slet ikke kan tingene til at fungere. Vi tror den gamle dame tager tre point.

Spilstop 20.45
Napoli - Juventus 2
Odds 2,05 hos Bet365

Spilstop 18.00
Roma - Lazio 2 (asian dnb)
Odds 1,8 hos Bet365

Samlet Odds: 3,69 hos Bet365

Napoli er igang med den værste sæson længe. Allerede nu ser det ud til, at de efter konstante placeringer i top 3 ender i midten af rækken. Det har ikke hjulpet med Gattuso. Det er blevet til nederlag i fire af de fem kampe. Samtidig har de fire nederlag i træk hjemme, hvor man normalt er umulige at have med at gøre.

Juventus er langsomt ved at finde formen som de har ventet længe på. Timingen er perfekt, og Juve kan blive giftige frem mod sommer. Truppen er måske den bredeste i verden, og med Ronaldo og Dybala i topform, ser de skræmmende ud. Værterne må højst snadsynlig undvære Koulibaly hvilket er et stort handicap. Vi tror de giver Napoli et nyt nederlag.

Lokaopgør i Rom mellem Lazio og Roma. Lazio er i hysterisk god form, og spiller fantastisk fodbold. Stimen af sejre i træk er nu oppe på 11. Vildt imponerende. Roma kæmper lidt mere med tingene, og ligner et hold der er mindst et niveau under rivalerne. Roma er uden vigtige Zaniolo og fire andre, mens Lazio er uden Cataldi. 

Lazio er så godt kørende lige nu, mens Roma slider og har problemer defensivt. Vi spiller Lazio dnb så får vi pengene tilbage og odds 1,0, hvis kampen skulle ende uafgjort.