AGF-assistent storroser midtbanespiller: Lige så vigtig som Bundu
Foto: Getty Images
Superliga

AGF-assistent storroser midtbanespiller: Lige så vigtig som Bundu

Bror Blume er en af de vigtigste spillere i AGF, understreger assistenttræner Ruben Selles.

Bror Blume løber ikke med meget opmærksom som nogle af sine holdkammerater, men han er mindst lige så vigtig som eksempelvis Mustapha Bundu. Det understreger assistenttræner Ruben Selles i et interview med Århus Stiftstidende.

I efteråret var Mustapha Bundu en af de helt store profiler i AGF, efter at han leverede imponerende otte mål og ni oplæg på 20 kampe. De præstationer gav desuden kantspilleren fra Sierra Leone en fjerdeplads i afstemningen om at blive Efterårets Profil 2019.

Læs også:FCM-træner trives under pres: Der er kun ét mål, og det er mesterskabet

Men ifølge AGF’s spanske assistenttræner Ruben Selles er en anden spiller mindst lige så vigtig som Mustapha Bundu: nemlig midtbanespilleren Bror Blume. 

- Det er ikke så mærkeligt, at en spiller som eksempelvis Mustapha Bundu løber med rigtig meget af opmærksomheden fra medierne og fansene, men virkeligheden er, at en spiller som Bror Blume er mindst lige så vigtig for holdet. Han er i mine øjne en lige så stor profil som Bundu, men stikker måske ikke ud på samme måde, fortæller Ruben Selles til Århus Stiftstidende.

Læs også:AaB: Kasper Kusk bliver testet på en ny position

Bror Blume kom til AGF i foråret 2018 fra Lyngby BK, og den 28-årige midtbanespiller har for alvor fået sit gennembrud i Århus i denne sæson.

Efter at have spillet blot 19 Superliga-kampe i hele 2018/19-sæsonen, var han fast mand på det AGF-hold, der sluttede efteråret som nummer tre i Superligatabellen. Her blev det således til 19 kampe, fire mål og tre assist.

Læs også:Vinterpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Læs også:Overblik: Superligaens vintertransfers 2020

Læs også:Tingager nyder succesen i AGF: Vi ligger nummer 3, så det er sjovt