Video : Tipsbladet
Superliga

FCK's nye angrebses: AaB vil altid være en del af mig

Mikkel Kaufmann skifter til FC København, men kommer til at holde AaB tæt på hjertet.

Det var meningen, at Mikkel Kaufmann skulle spille sæsonen færdig i AaB og så skifte til FC København til sommer. Men FCK fortrød og ville have ham med det samme, så fredag formiddag blev Kaufmann FCK'er.

Dermed siger han farvel til klubben, som han har været i, siden han var U14-spiller. Derfor kommer AaB fortsat til at betyde meget for angriberen.

Læs også:FC København henter Kaufmann med øjeblikkelig virkning

- I første omgang gik det ekstremt stærkt med et pludseligt skifte til FCK, og nu er det gået lige så stærkt med at fremrykke planen. AaB vil altid være en del af mig, og jeg vil gerne takke alle i klubben for den måde, de altid har behandlet mig på og ønsker AaB alt det bedste fremover, siger Mikkel Kaufmann i en pressemeddelelse.

Den 19-årige angriber forklarede i sidste uge, hvorfor han havde valgt at bytte AaB ud med FC København.

Læs også:FC København udnytter transfer-klausul: Har hele tiden været i aftalen

- Fordi det var muligheden for at komme til en klub på en lidt større hylde med et lidt større setup og med mange Europa-kampe. Det var det, jeg slog hårdt ned på, sagde Kaufmann til tipsbladet.dk.

Han forlader dermed Nordjylland efter 28 kampe og 8 mål for AaB's førstehold. Kaufmann har fået en femårig kontrakt i FC København.

Læs også:Kaufmann vil modbevise tvivlere: Vil give mig 100 procent for AaB

Læs også:Overblik: Superligaens vintertransfers 2020

Læs også:Vinterpause i Superligaen: Sådan gør din klub