Video : Tipsbladet
Superliga

Lejeaftale er tæt på: Bubacarr Sanneh nærmer sig klubskifte

Anderlecht-stopperen Bubacarr Sanneh lander med al sandsynlighed i belgiske Oostende. Spillerens repræsentant, Allan Bak Jensen, håber at have en aftale på plads meget snart.

Han var en kæmpe profil i Superligaen, men siden skiftet fra FC Midtjylland til Anderlecht har gambieren Bubacarr Sanneh haft det svært.

Den tidligere FCM- og AC Horsens-forsvarer kostede Anderlecht 60 millioner kroner, men han mistede i foråret sin på holdet, og i efteråret var han udlejet til tyrkiske Göztepe i håbet om spilletid. Det blev heller ikke en succes. Bare tre ligakampe nåede han at spille i ligaen.

Læs også:Bo Henriksen: Det kan godt være, jeg får lidt at se til

Derfor ophævede klubben Anderlecht lejeaftalen, og nu kan Bubacarr Sanneh så glæde sig over at være meget tæt på en ny klub, hvor han får chancne for at spille fast.

Ifølge tipsbladet.dks oplysninger er det - som det også er blevet beskrevet i belgiske medier - et skifte til Oostende, der ventes at falde på plads for Sanneh, og hasn agent, Allan Bak Jensen, bekræfter, at der arbejdes på højtryk på at lukke en aftale.

Læs også:Jannik Pohl vender tilbage til AC Horsens

- Jeg tror, vi har en klub til Bubacarr inden midnat, siger Allan Bak Jensen til tipsbladet.dk.

Sanneh får sin sag for, hvis det hele som ventet ender med at falde på plads, for Oostende ligger næstsidst i den belgiske liga og har behov for hjælp i foråret.

I klubben bliver Bubacarr Sanneh holdkammerat med den tidligere Brøndby-spiller Andrew Hjulsager.

Læs også:Tyrkisk mareridt er forbi: Sannehs lejeaftale er blevet ophævet

Læs også:2. Divisionsklub håber på Horsens-midt med kontraktudløb

Læs også:Van Persie: Kompany forsøgte at hente mig til Anderlecht