Video : Tipsbladet
Superliga

Officielt: Silkeborg IF henter midtbanespiller i Esbjerg

Silkeborg bekræfter, at de henter 21-årig midtbanespiller i Esbjerg fB.

Silkeborg IF henter en forstærkning til midtbanen hos deres nærmest konkurrent i bunden af Superliga-tabellen.

Mark Brink Christensen skifter med øjeblikkelig virkning fra Superligaens nummer 13, Esbjerg fB, til Superligaens nummer 14, Silkeborg IF, hvor han har fået en treårig aftale Det bekræftes af begge klubber.

Silkeborgs sportschef, Jesper Stüker, glæder sig over tilgangen af den 21-årige midtbanespiller, som passer godt ind i klubben. 

- Mark er en talentfuld spiller, som trods sin alder allerede har stor erfaring. Han kan spille flere pladser på midtbanen og har nogle færdigheder, der passer godt til den type fodbold, vi gerne vil spille i SIF. Vi ser både Mark som en forstærkning her og nu, og også en spiller for fremtiden i SIF, hvor vi sammen kan få et godt forløb, siger Jesper Stüker.

Mark Brink selv håber, at han kan hjælpe Silkeborg IF med at overleve i Superligaen, hvor de aktuelt er på sidstepladsen med tre point op til Esbjerg fB.  

- Jeg kan mærke, at det er det rigtige. Selvfølgelig var det lidt vemodigt i morges, da jeg sagde farvel. Det er første gang, jeg skifter klub. Men jeg glæder mig, og det er det rigtige for mig. Jeg har håbet, at det ville falde på plads, fra første gang jeg hørte om Silkeborgs interesse, og heldigvis blev klubberne enige.

- Jeg tror på projektet, og jeg vil gøre alt i det næste halve år for at SIF lykkes med at blive i ligaen. Jeg så nogle af klubbens kampe i efteråret, og SIF havde fortjent flere point, end det blev til, siger Mark Brink.

Mark Brink har spillet hele sin karriere hos Esbjerg fB, hvor han står noteret for 100 kampe. I denne sæson har han spillet 10 kampe.