Video : Tipsbladet
1. division

Kontrakten forlænget: Jonas Dal vil tage topklub til nye højder

Jonas Dal skal være cheftræner i FC Fredericia indtil sommeren 2021.

FC Fredericia har forlænget kontrakten med cheftræner Jonas Dal.

Det skriver 1. divisionsklubben på sin hjemmeside. Jonas Dal havde ellers kun et halvt år tilbage af kontrakten med klubben, men gode resultater får nu parterne til at lægge et år til aftalen, så den nu løber til sommeren 2021.

Læs også:Karantæner - hvem er ude?

- Vi er meget tilfredse med, at Jonas har forlænget sin aftale med et år. Vi ser det som en naturlig forlængelse for Jonas, som har gjort det godt i klubben. Hans tilgang til fodbolden har udviklet sig i en god retning, og han har været en væsentlig del af den bedste placering i 10 år for klubben. Vi ser meget frem til at arbejde videre sammen med ham, siger direktør i FC Fredericia, Stig Pedersen.

Også hovedpersonen selv er godt tilfreds med samarbejdet.

Læs også:Efter nederlag til 1. divisionshold: FCM-træner roser unge talenter

- Jeg er rigtig glad for det, så vi er to parter, som er glade for det. FC Fredericia er et godt sted at være. Det er en spillertrup, som har udviklingspotentiale, men som også i nuet er rigtig godt. Der er næsten det hele. Vi kan blive ved med at lægge på, og forhåbentligt er der masser at arbejde med i den tid, jeg har forlænget. Jeg tror på, at vi kan nå nye højder, siger Jonas Dal.

FC Fredericia er lige nu nummer to i NordicBet Ligaen. Holdet har blot tre point op til Vejle på førstepladsen. Sidste sæson sluttede Fredericia på sjettepladsen, det samme året før, og sæsonen før det gav en ottendeplads.

Succesen er da heller ikke tilfældig, mener den tidligere Esbjerg- og Hobro-træner.

- En ting er, at vi er begyndt at spise morgenmad sammen. Det er noget, som spillerne har taget til sig, og vi er blevet mere sociale. Derudover er der kommet en fanklub, Red Pride, som gør det rigtig godt. Det smitter af på tingene inde på banen, hvor vi spiller lige op med klubber, som har langt bedre forudsætninger, siger Dal.

Læs også:Ned på jorden igen: FC Midtjylland tabte til 1. divisionshold

Læs også:Indkastkonge på vej væk: Ikke med Horsens på træningslejr

Læs også:Vinterpause i Superligaen: Sådan gør din klub