Video : Tipsbladet
Skandinavien

Tidligere SIF-spiller om nedrykning i Norge: Har selv skabt situationen

Tobias Salquist er indstillet på at blive i Lillestrøm, men lægger ikke skjul på, at en tilværelse i den næstbedste norske række ikke er optimalt.

Danske Tobias Salquist rykkede i sidste sæson ned med sin norske klub, Lillestrøm.

Den tidligere Silkeborg-spiller så gerne, at fremtiden ikke skulle byde på norsk 1. divisionsfodbold, men omvendt har det været småt med henvendelser udefra.

- Der er ikke nogen, der har villet lægge det, der skulle lægges, indtil videre. Så jeg er fortsat i Lillestrøm, siger den 24-årige forsvarer til Eurosport Norge.

Læs også:Vinterpause i Superligaen: Sådan gør din klub

- Jeg har en kontrakt, og det bliver jeg nødt til at holde på. Selvfølgelig er det ikke optimalt at spille i OBOS-ligaen (1. division i Norge, red.), men jeg har selv skabt mig den her situation. Jeg er, hvor jeg er. Hvis jeg skal spille i Lillestrøm næste sæson, så er jeg her 100 procent, siger Salquist, der som udgangspunkt ser sig selv i klubben i den kommende tid.

- Jeg er faktisk indstillet på at blive. Hvis der kommer noget, så kommer der noget. Jeg har ikke hørt så meget. Jeg har godt hørt, at der var nogen, som kunne lægge lidt, som ikke var nok. Det er jo sådan det er. Hvis de kun kan lægge en million, giver det ingen mening for klubben.

Tobias Salquist mener selv, at 1,5-2 millioner er en rimelig pris for ham. Skulle et sådant tilbud tikke ind, er han ikke afvisende over for et skifte.

Læs også:Ronnie Schwartz' første tid i FCM: Modstandere ville ikke hilse på ham

- Men hvis der kommer den rigtige klub, der vil betale den rigtige pris, så kigger man på det, det er klart, siger han.

Tobias Salquist rykkede i januar 2019 til Lillestrøm efter et halvt år hos belgiske Waasland-Beveren. Før det var han i Silkeborg IF med undtagelse af et lejeophold hos islandske Fjölnir i Reykjavik.

Læs også:Esbjerg med overskud for første gang siden 2015

Læs også:FC Midtjylland vil finpudse angrebet: Ikke effektive nok i efteråret

Læs også:Lars Olsen før testkamp mod russere: EfB trænger til en sejr