Video : Tipsbladet
Superliga

Alt om FC Nordsjælland: Talenterne står i kø

Tipsbladet.dk ser frem mod sæsonstarten i Superligaen med fokus på hvert enkelt hold. Denne gang FC Nordsjælland.

Tipsbladet.dk ser frem mod sæsonstarten i Superligaen med fokus på hvert enkelt hold.

Denne gang FC Nordsjælland.

Transfers:
Ind:
Ivan Mesik (Spartak Trnava)

Ud:
Godsway Donyoh (Dynamo Dresden, lejeaftale)

Træningskampe:
FC Nordsjælland - AGF 4-5
FC Nordsjælland - Roskilde 1-1
FC Liefering - FC Nordsjælland 2-4
Admira Wacker - FC Nordsjælland 0-2
CSKA Moskva - FC Nordsjælland 2-0
Kalmar - FC Nordsjælland

Bud på idealopstilling (4-3-3): Larsen - Thychosen, Hansen, Mumin, Yttergård Jenssen - Kofod, Kudus, Christensen - Atanga, Rygaard, Damsgaard

Læs også:Avis: Dansk forsvarsspiller rykker til Sverige

Status:
Der er ikke købt meget ind i dette transfervindue i FC Nordsjælland, og dermed er det samme stamme, der er til Flemming Pedersens rådighed i foråret. Træneren fra Farum-klubben får dog et par spændende talenter op fra akademiet, og der er hård kamp om pladserne i FCN. Klubben skal bruge foråret på at sikre sig en plads i Mesterskabsspillet - aktuelt er man nummer syv i landets bedste række.

Styrker:
Fart er der masser af på FC Nordsjælland-holdet, som spiller godt og kan spille hurtigt. Det er et hold, som har duelstyrke, og det gør det til et farligt mandskab for alle hold at møde.

Svagheder:
Luftstyrke er der ikke meget af på FC Nordsjælland-holdet. Det er klart en af svaghederne på mandskabet, og det vil ganske givet været en af de svagheder, modstanderhold vil søge at udnytte.

Han bliver vigtig:
Mohammed Kudus scorede syv gange i 15 kampe for FC Nordsjælland i efteråret, og det er en spiller, som skal løfte FC Nordsjælland-holdet. Han er en dygtig spiller, der formentlig snart er fortid i dansk fodbold, da han er en fremragende spiller. Han kan spille på den centrale midtbane og i angrebet.

Hold øje med:
Der er mange spændende, unge spillere, og der er nogle folk i offensiven, man skal holde øje med. Tochi Chukwuani er stadig kun 16 år, men har allerede fået førsteholdsdebut. Joachim Rothmann er en stor og stærk angriber på 19 år, der har fået fem indhop i Superligaen i efteråret. Oliver Antman er bare 18 år og fik to indhop i efteråret.

Spørgsmålstegnet:
Har Flemming Pedersen nok offensivt, når det brænder på? Klubben har ikke en klassisk angriber, og det kan måske blive et problem i kampe, hvor man skal jagte til sidst.

Læs også:Økonom om udenlandske penge: Enten siger man ja, ellers sakker man bagud

Forårspremiere:
FC Nordsjælland - AC Horsens, søndag den 16. februar klokken 14.00.

Statistik fra sæsonen 2019/2020:

Læs også:Karantæner - hvem er ude?

Læs også:Horsens-spiller på krykker: Jeg nåede at tænke det værste

Læs også:Vinterpause i Superligaen: Sådan gør din klub