Video : Tipsbladet
La Liga

Efter ny skade: Barca-træner bekymret for stjerne

Ousmane Dembele er skadet igen, og FC Barcelonas cheftræner er bekymret for den unge kantspiller.

Den igangværende sæson har været en stor nedtur for Ousmane Dembele.

Den unge franskmand tilbragte størstedelen af efteråret på skadeslisten, og da det endelig lysnede i sidste uge, blev Dembele skadet på ny. Nu venter en ny skadespause, og det er tvivlsomt, om han igen kommer i aktion for FC Barcelona i denne sæson.

Og de mange skader gør katalanernes cheftræner, Quique Setien, bekymret.

- Jeg er bekymret for Dembele og ikke kun ud fra et sportsligt perspektiv. Også personligt, for han er en ekstraordinær dreng, fortæller Quique Setien ifølge Football Espana og tilføjer:

- Jeg er meget ked af, at han ikke kan spille fodbold i en håndfuld måneder. Det fortjener han ikke, fordi han er en god person. Jeg interesserer mig mere for det end noget andet.

Barcelona kan potentielt hente en afløser for Dembele, selvom transfervinduet i Spanien er lukket. Hvis skadespausen er længere end fem måneder, kan de få tilladelse af den spanske liga til at hente en erstatning. Det er noget, Quique Setien ikke vil afvise, at katalanerne ender med at gøre.

- Når vi først kender varigheden af skaden, vil vi tage en beslutning, siger han.

Ousmane Dembele, 22 år, har blot spillet ni kampe for Barcelona i denne sæson. I alt har han spillet 74 kampe for spanierne med 19 mål til følge, men i sine tre år i Spanien har han været præget af skader.

Læs også:Durmisi kom på banen for Dolberg i ligadebut for Nice