Leverkusen overmatcher Dortmund i vanvittig målfest

Leverkusen vinder 4-3 over Dortmund i en særdeles vild kamp.

Bayer Leverkusen og Borussia Dortmund mødtes her til aften i en særdeles underholdende og målrig kamp på BayArena, der sluttede 4-3 til hjemmeholdet.

Leverkusen åbnede festen efter 20 minutter, da Kevin Volland blev sendt afsted i dybden på en hurtig kontra. Angriberen tog en glimrende førsteberøring og sendte iskoldt bolden udenom Roman Bürki i buret. 1-0 til værterne.

Minuttet fik Dortmund så rådet bod på dette, da Mats Hummels sendte et utroligt hårdt og veludført hovedstød i det fjerne hjørne efter et hjørnespark. Godt 10 minutter efter var det så Dortmunds tur til at komme foran, da klubbens nyindkøb, Emre Can, scorede et absurd flot mål fra 30-40 meter ude - så stod den pludselig 2-1 til Dortmund.

Leverkusen fik dog udlignet før pausen, og her var det igen Kevin Volland, der var på spil. Volland bankede bolden i mål, efter et højt indlæg fra højre side landede for fødderne af den 27-årige tysker inde i feltet. Efter 65 minutter blev der såmænd scoret endnu en gang - denne gang ved Raphael Guerreiro, der bragte Dortmund i front for anden gang, på oplæg af Achraf Hakimi.

Kampen nåede imidlertid at vende helt på hovedet for tredje eller fjerde gang til allersidst. Først udlignede Leverkusen til 3-3 efter 81 minutter ved indskiftede Leon Bailey, og minuttet efter tog Leverkusen simpelthen føringen, da Sven Bender kom stormende ind i Daley Sinkgravens indlæg og gjorde det til 4-3.

En særdeles hæsblæsende kamp slutter dermed 4-3 til Leverkusen, som haler ind på Dortmund i toppen af Bundesligaen.