Video : Tipsbladet
Superliga

Sviatchenko har særlig pude med sig: Kan lide at være dækket godt ind

FC Midtjylland-forsvarsspilleren har en speciellavet pude med til Dubai, som har et nanofilter, som afviser bakterier.

FC Midtjylland har som en del af deres forberedelser til forårets afgørende kampe i toppen af Superligaen været på træningslejr i Dubai. Her har det været afgørende for klubbens anfører, Erik Sviatchenko, at han har kunne have en speciallavet pude og særlige restitutionsbukser med, fortæller han til TV Midtvest.

De særlige restitutionsbukser bliver pustet op med luft, som er med til at dræne benene, så han restituerer bedre, ligesom det skulle være med til, at Erik Sviatchenko føler sig mere fit.

Læs også:Alt om FC Midtjylland: Topholdet har lavet store indkøb i jagten på guldet

Derudover er der også den særlige hovedpude, som tilmed har Erik Sviatchenko påsyet, så man ikke er i tvivl om, hvem ejermanden til denne specielle pude er.

- Den er specialdesignet. Den har en helt speciel teknologi i forhold til, hvordan man sover højt og lige så langsomt falder ned igennem den. Og så har den sådan et nano-filter, som gør, at den afviser bakterier. Jeg kan lide at være dækket godt ind, når jeg tager afsted, fortæller Erik Sviatchenko.

Læs også:Superligaen står for døren: Her er fem talenter, der kan få et gennembrud

I det hele taget slår FCM-anføreren også fast, at det er en af hans vigtigste opgaver at passe godt på sin krop som professionel fodbold, når det er den, han lever af, fortæller Sviatchenko, som ligeledes indrømmer, at han altid har været lidt nørdet med sin krop.

Endelig har Sviatchenko sovet sammen med forsvarsmakkeren Alexander Scholz på træningslejren.

FC Midtjylland spiller deres første kamp i Superligaen efter vinterpausen på mandag klokken 19 mod Lyngby på hjemmebane. 

Læs også:FCM mod Fellaini: Priske sender nyerhvervelser i kamp fra start

Læs også:FC Midtjylland uden flere nøglespillere i testkamp

Læs også:Esbjerg lejer Søren Reese i FC Midtjylland