Video : Tipsbladet
Superliga

Mikkel Damsgaard om Sampdoria: Det er en fed klub

Mikkel Damsgaard glæder sig til at rykke til Serie A-klubben Sampdoria, og han kommer til at følge klubben tæt resten af sæsonen.

Mikkel Damsgaard skal snart spille mod stjerner som Christian Eriksen, Cristiano Ronaldo og Zlatan Ibrahimovic, når han efter denne sæson bytter FC Nordsjælland ud med Serie A-klubben Sampdoria, og han glæder sig, fastslår han i et interivew med sn.dk.

Selvom der er længe til åbningen af sommerens transfervindue, har Sampdoria altså været tidligt ude og sikre sig Mikkel Damsgaard, som angiveligt har kostet klubben fra støvlelandet 50 millioner kroner.

Læs også:FCN-anfører: Mange hold frygter os på hjemmebane

19-årige Mikkel Damsgaard spillede et stort efterår i FC Nordsjælland, og han er klar til at træde ind på en større scene, når arbejdet er overstået i Farum.

- Jeg kender ikke klubben så meget, men det er jo Serie A, og man følger med i alle top fem-ligaerne. Og efter de viste interesse, så fulgte jeg måske lidt mere med. Det er en fed klub, og de tror på mig. Det er det vigtigste. Nu skal jeg nok få tjekket resultater for at se, hvordan det går. Jeg har altid fulgt med i Serie A. Der er så mange stjerner, der spiller dernede, siger Damsgaard til sn.dk.

Læs også:Chance-helten: Derfor er Superliga-talentet millioner værd

Når FCN-spilleren tjekker Sampdorias resultater, skal han krydse fingre for nogle sejre, for dem har klubben hårdt brug for. Efter 23 runder er Mikkel Damsgaards kommende klub på en 16. plads i Serie A og flirter dermed med nedrykningsstregen.

Mikkel Damsgaard har spillet 68 Superliga-kampe for FC Nordsjælland og scoret otte mål. 

Læs også:FCN-profilens dom: Han lægger snart Superligaen ned

Læs også:Ekspert om Superligaen: Det er en konstant jagt på nye penge

Læs også:Superliga: Storklubber hersker i forårspremieren - andre sejler