Debutant imponerer med mål og assist i stensikker SønderjyskE-sejr

Med en 3-1-sejr over Hobro er Sønderjyske nu otte point foran nordjyderne i Superligaen.

I holdenes forårspremiere øgede Sønderjyske forspringet til Hobro IK, da holdet fra Haderslev vandt de to holds indbyrdes opgør i 3F Superligaen med 3-1.

Den kraftige blæst satte sit præg på kampen, og vinden var blandt andet stærkt medvirkende til Sønderjyskes andet mål.

Hjemmeholdet var kampen igennem skarpest og skabte det største antal chancer.

Med sejren har Sønderjyske nu 25 point på tiendepladsen, og holdet er derfor otte point foran Hobro på 12.-pladsen.

Kampen blev præget af vinden, og det var svært for begge hold at få skabt det helt store i kampens første halve time.

Efter en halv time kom Sønderjyske-anfører Johan Absalonsen dog fri igennem, og han vippede flot bolden i mål til 1-0.

Lige inden pausen fordoblede sønderjyderne føringen, da Jesper Rask i Hobro-målet kom til at se noget skidt ud på grund af den kraftige vind.

Først en dårlig clearing og derefter en returbold fra Rask gjorde, at debutanten Anders K. Jacobsen kunne sende bolden i et tomt mål til 2-0.

Bare syv minutter efter pausen gjorde midtbanespiller Rilwan Hassan det så til 3-0, da han nemt prikkede en retur fra stolpen i mål.

Begge hold havde i anden halvleg godt med chancer, men først i overtiden blev der scoret yderligere.

Hobro blev et minut før slutfløjt tildelt et straffespark, som angriber Pål Kirkevold sikkert eksekverede til 1-3.