Video : Tipsbladet
Superliga

FCK-stopper med selvtillid før Celtic: Det er 50-50

FC København møder torsdag Celtic i Europa League i det første af to opgør, og stopper Sotirios Papagiannopoulos tror på, at FC København har en god mulighed for at komme videre fra knockoutrunden.

De åbnede Superligaen med et nederlag hjemme til Esbjerg fB, men humøret er alligevel fint i FC København-truppen før torsdagens kamp i Europa League.

Her møder FC København de skotske mestre fra Celtic hjemme i Parken, og ifølge stopper Sotirios Papagiannopoulos har de danske mestre fine chancer for at gå videre fra de to kampe mod Celtic.

Læs også:Bach Bak: Det bliver et helvede med Awer Mabil

Det fortæller svenskeren i et interview med Glasgow Times.

- Det er det største hold i Skotland. De har et rigtig godt mandskab - de har meget erfaring fra Champions League og Europa League, og jeg tror, det kommer til at blive besværlige kampe, men jeg tror også, det er 50-50. Det er to gode hold, som spiller mod hinanden, så man ved aldrig. Vi ved, at vi har en chance for at komme videre, hvis vi spiller to gode kampe, siger den 29-årige centrale forsvarsspiller.

Læs også:Karantæner - hvem er ude?

Han forklarer, at han spiller et vigtigt forår, hvor målet naturligvis er at vinde noget med FC København, ligesom der er en EM-slutrunde til sommer, som han gerne vil i betragtning til.

- Selvfølgelig er det mit mål. Jeg håber, jeg kan spille godt og vise, at jeg kan være med, og så må vi se, hvad der sker. Der er mange gode forsvarer på det svenske landshold, men jeg mener, at jeg er en af dem, siger han.

29-årige Papagiannopoulos har tidligere stået i knockoutfasen i Europa League - det gjorde han med svenske Östersunds for et par år tilbage. Her blev engelske Arsenal dog for stor en mundfuld i sekstendedelsfinalen.

Læs også:Udelukker aftale: Johan Larsson ikke en del af Brøndby i foråret

Læs også:Selskabet bag FC København får godkendt byggeri af nyt Lalandia

Læs også:Optakt: FC København - Celtic FC