Video : Tipsbladet
Premier League

Kommende Chelsea-spiller: Lampard var afgørende for mit valg

Det var flere ting, som spillede ind, da Hakim Ziyech valgte at sige ja til Chelsea. En af dem var Chelseas manager, afslører han

Rygterne havde stået på i noget tid, og i går kunne Chelsea så offentliggøre købet af Hakim Ziyech, som kommer til klubben fra hollandske Ajax. Han har været en af de helt store profiler i Amsterdam, og har været sat i forbindelse med en række store klubber.

Nu fortæller hovedpersonen selv, hvorfor valget faldt på Chelsea. Det gør han til Goal, hvor særligt én person fremhæves af 26-årige Ziyech.

Læs også:Avis: Leicester var klar med mere end 200 millioner for dansk forsvarsspiller

- Lampard spillede en stor rolle. Vi har haft meget kontakt i de seneste par uger, og han gav mig en god følelse, hvilket havde stor betydning for beslutningen, afslører den marokkanske kreatør, glæder sig til at komme til den engelske storklub.

- Jeg er stolt, jeg er spændt, og jeg kan ikke vente. Chelsea er en stor klub i en stor liga. Jeg kan lide deres spillestil. De spiller offensivt, og det passer mig godt og er en af de største grunde til, at jeg valgte at klubben.

Læs også:Trækker med ned: City kan bringe Liverpool i fedtefadet i karantæne-retssag

Hakim Ziyech starter først i London-klubben til sommer, og spiller derfor foråret færdigt i Ajax. Men efter sommerferien bliver det altså forsvarsspillerne i Premier League, som kan se frem til at få mareridt over den marokkanske landsholdsspillers evner. 

Læs også:Officielt: Chelsea henter Ajax-stjerne

Læs også:Steven Gerrard vil være Frank Lampards træner-rival

Læs også:Chelsea-stjerne: Denne gang vandt racismen