Video : Tipsbladet
Generelle

Stolt Klopp efter comeback: Målene vi scorede var mærkelige

Liverpool vendte et truende nederlag til en sejr, da mandskabet mandag aften vandt sin kamp nummer 26 ud af 27 mulige i dette års Premier League.

Søndag aften formåede Liverpool at gøre det igen - vende et truende nederlag til sejr.

Denne gang var det West Ham, som lige knap og nap fik lov til at smage på sejrens sødme, inden det forrygende mandskab fra Liverpool vristede den potentielle sejr ud af hånden på dem, og i stedet selv "tog den med hjem".

Læs også:Jürgen Klopp om Manchester City-straf: Føler med Pep og spillerne

West Ham spillede en forrygende kamp på Anfield, mens Liverpool ikke spillede op til sit allerbedste, og det var derfor kampen blev så spændende, mener Liverpools træner Jürgen Klopp:

- Jeg kan rigtig godt lide den måde, vi kom ud til kampen på. Vi scorede et fantastisk første mål, men så gik vi ned i tempo, siger Klopp ifølge Sky Sports og fortsætter:

Læs også:Klopp: Vores forspring er så vanvittigt

- Vi var ikke gode i anden-bolds situationerne, og det gav West Ham en god følelse. De vandt anden-boldene fra målspark, og det gjorde det svært for os. Vi mistede lidt tålmodighed i første halveg, og det kom til udtryk i det offensive spil, siger Klopp.

Liverpool kom foran 1-0, før de kom bagud 1-2, men som så mange gange før skruede Liverpool bissen på, og endte med at snuppe alle tre point med en sejr på 3-2.

- Efter vi kom bagud, der var vi nød til at bevare roen og blive ved med at gøre de rigtige ting. Målene vi scorede var lidt mærkelige - det bedste mål vi scorede talte ikke, det var nøjagtig den form for fodbold, vi gerne vil spille, men Mané var en lille smule offside. Nogle gange er man virkelig nød til at presse alt ud, og det gjorde vi i aften, og det gav tre point. Det er virkelig specielt, slutter Klopp.

Læs også:Klopp storroser tidligere klubs transfervindue: De kan opnå meget

Læs også:Klopp storroser ung back: Han får en fantastisk karriere

Læs også:Uimponeret Klopp forlanger mere af Liverpool-mandskabet