Ronnie Schwartz på tavlen for FCM-reserver

Ronnie Schwartz scorede for FC Midtjyllands reserver i et opgør, hvor Sory Kaba og Marc dal Hende fik spilletid.

Ronnie Schwartz scorede fredag sit første mål for FC Midtjyllands bedste mandskab, da han noterede sig for målet til 2-0 i sejren over Hobro IK. Denne tirsdag scorede han igen i ulveklæder, da han var i aktion for midtjydernes reserver.

Mod SønderjyskE fandt Ronnie Schwartz vej til netmaskerne efter 26 minutter, men det rakte ikke langt for ulvene, der måtte se sig slået 1-2 af Haderslev-klubbens reserver.

Inden målet fra Ronnie Schwartz havde Peter Christiansen bragt SønderjyskE foran 1-0, mens sejrsmålet blev sat ind af islændingen Isak Olafsson efter en times spil.

Mens SønderjyskE kunne glæde sig over sejren, kunne FC Midtjylland glæde sig over, at både Sory Kaba og Marc Dal Hende fik minutter i benene. Førstnævnte noterede sig tilmed for assisten til Ronnie Schwartz.

- Kaba gjorde en god figur sammen med Schwartz i front i første halvleg. Det var positivt, at Ronnie scorede igen og at Kaba var med i målet. Jeg vil også fremhæve Oscar Fraulo, som til daglig spiller U17, han gik uimponeret til værks, siger FCM's assisterende træner Kristan Bak til klubbens hjemmeside.

Netop FC Midtjylland og SønderjyskE møder også hinanden i Superligaen i den kommende runde. Det sker på MCH Arena på mandag klokken 19.00.