Video : Tipsbladet
La Liga

Busquets savner bredde i Barcelona-truppen: Vi må genopfinde os selv

Sergio Busquets er ikke helt glad for, hvordan holdets trup ser ud i Champions League.

FC Barcelona fik 1-1 tirsdag aften i udekampen mod Napoli i Champions League-ottendedelsfinalen. Her spillede Sergio Busquets en stor rolle for catalanerne, som også udløste prisen som kampens spiller efter slutfløjt.

Her havde han også en klar kommentar til klubbens tilstand efter vinterens salg af blandt andet Carles Perez og Jean-Clair Todibo, hvilket betød, at man måtte hente danske Martin Braithwaite som en nødløsning efter Ousmane Dembeles skade efter transfervinduet var lukket. Derfor må han ikke spille med i Champions League.

Læs også:Onsdagens rygtebørs: Liverpool-stjerne kan blive Braithwaites holdkammerat

Busquets forklarede efter opgøret mod Napoli, at han savnede bredde på holdet i et interview med Diario Sport.

- Vi har en smal trup. Vi har ikke angribere, der har profilen til at angribe, så vi må genopfinde os selv, fortæller Sergio Busquets. 

Læs også:Braithwaite erkender: Der er ting der har overrasket mig i Barcelona

Han pegede desuden på, at kampen var meget hård, men at holdet var friske selvom Napoli spillede med næsten alle spillere i defensiven. 

- Det var ikke nemt at finde pladsen. Vi prøvede, men det lykkedes ikke, og så var vi lidt uheldige, da de scorede. De havde ikke fortjent det, men sådan er fodbold. Vi vidste, at de ville miste rytmen, så der ville opstå plads, og vi fik chancer til at vende kampen, fortæller midtbanespilleren.

Busquets fik dog også et gult kort, som betyder, at han har karantæne i returkampen. Det samme har Arturo Vidal, der fik rødt kort i kampen.

Læs også:Braithwaite fortalte sent sin hustru om Barca-skifte: Jeg blev skuffet

Læs også:Tidligere Laudrup-stjerne rykker til spansk ferieø