• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Oliver Okstrøm

Braithwaite erkender: Der er ting der har overrasket mig i Barcelona

Foto: Getty Images

Den danske FC Barcelona-spiller havde ikke regnet med, at opmærksomheden omkring holdet var så intenst, fortæller han efter de første dage i klubben.

Af Oliver Okstrøm

Martin Braithwaite blev i sidste uge med et trylleslag den dansker, der spiller i den største klub, da han skiftede fra Leganes til FC Barcelona. Han fik siden debut i weekenden, og selvom han ikke må spille med i Champions League, så er han alligevel med holdet i Napoli, hvor han skal lære holdet endnu bedre at kende.

Den første tid har været rigtig fint, og han slår i et interview med TV3+, som kan ses øverst i artiklen, fast, at han er omgivet af voldsomt gode holdkammerater og ansatte i FC Barcelona. Dog er der også noget, som er kommet bag på ham.

Læs også:Efter Barcelona-skifte: "Braithwaite er blevet 20 gange mere værd"

- Der er selvfølgelig nogle ting, som overrasker en. Det er så stort og så meget anderledes, end jeg har været vant til. Men i sidste ende, så er jeg bare glad for at være her, siger han og fortsætter:

- Der er så mange folk omkring klubben, og når man ankommer med bussen, så er der en helt by ude for at tage imod dig. Det er helt sindssygt, men jeg er sindssygt stolt over at være her, siger han.

Læs også:Leganés vil erstatte Braithwaite - men venter stadig på lov til det

Blandt andet måtte han også lægge øre til en række napolitanere natten til tirsdag, som havde fundet frem til Barcelona-spillernes hotel, hvor der blev råbt efter Lionel Messi.

Derudover har han ros til Barcelona-træner Quique Setien, som var med til at pege på netop den danske angriber som løsning på holdets manglende offensive spillere som følge af skader. 

Læs også:Tydelig Braithwaite-effekt på TV 2: Det er ren Fætter Højben

Læs også:Braithwaite-agent afviser vild klausul: Det er komplet bullshit

Læs også:Ny skade i Barca: Back ude i op til fire uger

Superliga

Mere Superliga

Fokus