• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Kenneth Jensen

Braithwaite-agent afviser vild klausul: Det er komplet bullshit

Foto: Getty Images

Der er ifølge Martin Braithwaites agent ingen klausul i aftalen, der gør, at han skal forlade FC Barcelona til sommer.

Af Kenneth Jensen

Angriber Martin Braithwaite fik lørdag debut for selveste FC Barcelona, da han kom på banen mod Eibar, og offensivspilleren var med i to scoringer for den spanske topklub. Det blev med andre ord en glimrende debut for Martin Braithwaite.

Danskeren blev købt i Leganes, fordi Ousmane Dembélé blev langtidsskadet, men for at få kabalen til at gå op skulle Braithwaite ifølge spanske medier have sagt ja til at indføre en klausul, der betyder, at danskeren accepterer, hvis Barcelona ønsker at sælge ham til sommer.

Læs også:Dansk kommentator til Braithwaite: Du skal også kende din plads i hierarkiet

- Det er komplet bullshit. Selvfølgelig har hverken Martin eller jeg skrevet under på, at han skal væk igen til sommer. Der er en frikøbsklausul på ham (300 millioner euro, red.), og den har alle læst om, tror jeg, siger Hasan Cetinkaya B.T. og tilføjer:

- Jeg kan ikke forstå, hvorfor han skulle smutte allerede til sommer. Han har allerede vist i sin første kamp, at han hører til på det her plan. Han er en maskine. Selvfølgelig kan alt ske i fodbold, men lige nu er Martin Braithwaite Barcelona-spiller i de næste fire et halvt år. Jeg ved godt, at en masse mennesker og medier er i chok over det her skifte, fordi ingen troede på det - ud over mig.

Læs også:Ny skade i Barca: Back ude i op til fire uger

Martin Braithwaite kommer i en svær konkurrencesituation til sommer, hvor Ousmane Dembélé og Luis Suarez vender tilbage fra langvarige skader. Men i dette forår får danskeren masser af mulighed for at vise sig frem og imponere i det spanske.

Mens Barcelona vandt sikkert med 5-0 og nu fører La Liga, efter Real Madrid tabte til Levente, tabte Braithwaites tidligere klub Leganes med 0-1 ude mod Celta Vigo. Dermed har Leganes fem point op til nedrykningsstregen.

Læs også:Braithwaite: Vasker ikke mit tøj efter kram med Messi

Læs også:Real Madrid snubler og taber vigtige point i spansk titelræs

Læs også:Barcelona-træner hylder "ekstraordinær" Martin Braithwaite

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus