Video : Tipsbladet
Serie A

Juventus-træner raser: Spillerne forstår ikke spillestilen

Maurizio Sarri har svært ved at få sine spillere i Juventus til at gøre, hvad han siger.

Juventus løb ind i et skuffende nederlag, da de gæstede franske Lyon i Champions League. En scoring af franskmændenes Lucas Tousart i første halvleg var således nok til at sikre en sejr til hjemmeholdet.

Og nederlaget skyldes især, at Juventus’ spillere har svært ved at forstå cheftræner Maurizio Sarris karakteristiske spillestil, hvor især hurtig boldomgang er vigtigt. Det fastslår Sarri selv ifølge Football Italia efter kampen.

- Det er vanskeligt at forklare hvorfor, men i første halvleg bevægede vi bolden for langsomt uden bevægelse, så naturligvis ville modstanderne presse, vinde bolden og endda score. Vi manglede beslutsomhed og aggression, da vi angreb, og i 15 minutter manglede det også defensivt.

Læs også:Joachim Andersen og Lyon lukkede ned for Ronaldo

- Efter pausen var det bedre, men helt ærligt er det ikke nok til en Champions League-kamp. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg kan ikke få spillerne til at forstå vigtigheden af at flytte bolden hurtigt. Det er fundamentalt. Vi må fortsætte med at arbejde på det, og før eller siden forstår de det, siger Maurizio Sarri.

Den italienske cheftræner har været i Juventus siden i sommer, og til træning har han set, at spillerne kan bevæge bolden hurtigt. I kampene gør de dog anderledes, lyder det.

- Jeg fortsatte med at fortælle det til dem, og der var mange, der gjorde det - bevægede bolden for langsomt og kom i de forkerte positioner. Vi havde træning i går, og bolden bevægede sig dobbelt så hurtigt som i aften. Det er det modsatte af, hvad der bør ske. På det seneste gør vi en masse ting anderledes i kamp i forhold til træning, siger Maurizio Sarri.

Læs også:Onsdagens rygtebørs: Sørloth sættes i forbindelse med Real Madrid

Juventus skal forsøge at vende opgøret mod Lyon, når returopgøret spilles i Italien den 17. marts. 

Se eller gense højdepunkterne fra onsdagens opgør mellem Lyon og Juventus i videoen øverst i artiklen.

Læs også:Juve-præsident indrømmer: Vi har overvejet Guardiola