Video : Tipsbladet
Europa League

Solbakken tager gerne en straffesparkskonkurrence mod Celtic

FC København-manager Ståle Solbakken lægger ikke skjul på, at han godt vil have en midnatsforestilling i Skotland.

Tidligere på sæsonen var det en straffesparkskonkurrence, der blev endestationen for FC København i kvalifikationen til Champions League, hvor man røg ud til serbiske Røde Stjerne.

Til trods for det, så tager FCK-manager Ståle Solbakken gerne endnu en af slagsen i torsdagens opgør mod Celtic i Europa League, fortæller han til Ritzau ifølge Aarhus Stiftstidende.

Læs også:Celtic-duo klar til FCK-kamp: Giver kæmpe selvtillidsboost

Her peger Solbakken på, at en straffesparkskonkurrence vil være fin, da holdet har en god målmand, ligesom straffesparkskonkurrencer er 50-50, og det er bedre end det udgangspunkt, der er før kampen, ifølge nordmanden. Den første kamp endte 1-1 i Parken.

- Der vil også være stort pres på Celtics spillere i den situation. Det eneste forbehold er, at vi ikke har brug for at spille ekstra minutter på grund af kampprogrammet, lyder det fra Ståle Solbakken, som dermed kan se frem til en kamp, der først er slut ved midnat, hvis det ender med straffekonkurrence.

Læs også:Åge Hareide er årets træner i Danmark

Derfor kunne det tænkes, at FCK havde trænet straffespark, men det er ikke noget, som Solbakken har presset spillerne til at gøre denne gang.

Selvom det endte med exit mod Røde Stjerne, så har FCK også gode minder fra straffekonkurrencer. I denne sæson slog man Hillerød ud af pokalturneringen efter sådan en, og i sidste sæson sendte københavnerklubben italienske Atalanta ud.

Kampen mellem Celtic og FC København spilles torsdag aften klokken 21, og den sendes direkte på 6'eren.

Læs også:FC København uden overraskelser i truppen mod Celtic

Læs også:Højlydte Solbakken skræmmer konen: Jeg prøver at blive bedre