Video : Tipsbladet
1. division

Vejle-helt efter langskudsmål: Fedt når noget man træner lykkes

Vejle vandt søndag over HB Køge i forårsåbneren. Det kan holdet takke Ylber Ramadani for.

I weekenden vågnede den danske 1. division, NordicBet Ligaen, op igen efter vinteren.

Søndag var nummer otte, HB Køge, så på besøg hos førerholdet, Vejle Boldklub.

Læs også:Vejle Boldklub starter foråret med sejr

Det opgør vandt hjemmeholdet, da Ylber Ramadani efter 59 minutter satte et glimrende skud fra distancen i kassen. Efterfølgende var målscoreren meget tilfreds med målet.

– Jeg øver mit spark fra distancen hele tiden. Til træning og bagefter selvtræner jeg. Trænerne bruger meget tid med mig, og mine holdkammerater tror på mig, så jeg skylder en tak til alle. Det er fedt, når noget, man træner specifikt på, lykkes i kamp, siger Ramadani til klubbens hjemmeside, hvor han beskriver scoringen:

Læs også:Nye transferregler ville have ramt Vejle-handel: Det indretter vi os efter

– Den lå først til venstrebenet, men jeg fik den over til højrebenet og lagde den perfekt i nettet. Det var bare dejligt at se. Det var en perfekt åbning for os. Vi prøver at fokusere på os selv, men vi har ikke kunnet undgå at bemærke, at FC Fredericia og Viborg har sat til. Derfor var presset på os inden kampen. Vi leverede en stabil præstation spillemæssigt. Det var en tålmodighedsprøve i lange perioder for de var svære at knække. Efter en start, hvor jeg synes HB Køge er godt med, så sidder vi på kampen med bolden og har langt de fleste afslutninger. Men enten går forsøgene ved siden af eller også var deres målmand i vejen, siger Ramadani.

Han ved dog godt, at Nørreskovens træer ikke gror ind i himlen, for der stadig masser af arbejde, der skal gøres.

– De tre points er bare så vigtige at begynde med. Det giver arbejdsro i den kommende uge, at vi vandt. Nu skal vi ned på jorden og se på, hvad det er for en opgave der venter i næste runde, siger Ramadani.

Læs også:Nye regler for klubejere i dansk fodbold? Vi oplevede meget mistænksomhed

Læs også:Stort millionoverskud i Vejle: Nedrykningen var ellers dyr

Læs også:Blev væk fra lejeophold i Vejle: Nu er angriber på blokken flere steder