Video : Tipsbladet
Skandinavien

Dobbelt-klammeri til Malmö-træning: Lasse Nielsen involveret

Flere spillere røg i totterne på hinanden ved onsdagens træning i Malmö FF. Blandt andre Lasse Nielsen og Anel Ahmedhodzic var involveret. Jon Dahl Tomasson? Han er helt rolig.

Det gik hedt for sig ved onsdagens træning i Malmö FF. Det skriver lokalavisen Sydsvenskan.

En af hovedpersonerne var klubbens danske midtstopper Lasse Nielsen, der røg i totterne på holdkammeraten Adi Nalic. Sydsvenskan beskriver en situation, hvor Nalic trådte Lasse Nielsen i hælen, og det fik danskeren til at stoppe op og rette sin irritation mod den 22-årige holdkammerat. Nalic og Lasse Nielsen endte med at skændes og skubbe til hinanden ude ved hjørneflaget.

Lidt senere var den gal igen.

Læs også:Officielt: Malmö sælger angriber til Saudi-Arabien

Oscar Lewicki spændte ben for den tidligere Hobro-lejesvend Anel Ahmedhodzic, og det gjorde midtstopperen så irriteret, at han satte i løb efter Lewicki og kvitterede med et hårdt skub i ryggen.

Malmö FF's danske cheftræner Jon Dahl Tomasson lod situationen med Adi Nalic og Lasse Nielsen passere, men han samlede truppen i en cirkel efter bataljen med Ahmedhodzic og Lewicki.

Han fastslår imidlertid, at han ikke er bekymret.

Læs også:Opdateret overblik: Her er alle Europa League-resultater

- Det var en helt almindelig fodbolddag. Det er normalt, at sådan noget sker. Jeg samler spillerne flere gange under træningen. Det var et hårdt træningspas, og spillerne var trætte. Så sker det, at man reagerer sådan, siger Jon Dahl Tomasson til Sydsvenskan.

Malmö FF blev i sidste uge slået ud af Europa League af Bundesliga-klubben Wolfsburg. 

Læs også:Jon Dahls Malmö ude af Europa League efter stort nederlag

Læs også:Tidligere Hobro-spiller før Wolfsburg-brag: Vi skal ud og knuse dem

Læs også:Jon Dahl om svært brud med landsholdet: Det var tid til at blive cheftræner igen