Schmeichel og Leicester sender Birmingham ud i pokalmørket

Kasper Schmeichel holdt buret rent, da Leicester onsdag aften spillede sig videre til kvartfinalen i FA Cuppen med en sejr over Birmingham.

Ricardo Pereira blev matchvinder i Leicesters 1-0 sejr på hjemmebane mod Birmingham i ottendedelsfinalen af FA Cuppen.

Den portugisiske forsvarsspiller havde fundet vej til Birminghams straffesparksfelt, hvor han med et veltimet hovedstød pandede bolden i nettet i det 82. minut.

Dermed fik Leicester brudt en trist stime på fem kampe uden sejre og er nu videre til kvartfinalen i FA Cuppen.

To danskere stod over for hinanden i onsdagens FA Cup-opgøre. Kasper Schmeichel stod mellem stængerne i Leicester-målet, mens Kristian Pedersen var i startopstillingen for gæsterne fra Birmingham.

Gæsterne havde godt styr på kampen i første halvleg, og begge mandskaber gik også til pause ved stillingen 0-0.

I anden halvleg pressede hjemmeholdet mere på, hvilket resulterede i Pereiras mål inden for de sidste ti minutter.

Mandag skal Schmeichel og Leicester igen i aktion, når de tager imod Aston Villa på hjemmebane i Premier League.