Video : Tipsbladet
Generelle

Dansker i Tyrkiet: Det er lidt ubehageligt at spille videre

Den tyrkiske liga fortsætter, mens det meste af europæisk fodbold ligger i dvale. Jens Jønsson, der optræder for klubben Konyaspor, håber, at det stopper.

Det er ikke kun Superligaen, der der gået på coronapause. Det samme er fodboldligaer over det meste af Europa, men nogle steder spiller de videre. Eksempelvis i Tyrkiet. Det huer dog ikke Jens Jønsson, siger han til TV2 Sport.

Den danske midtbanemand spillede alle 90 minutter, da Konyaspor vandt en vigtig 1-0-sejr over Fenerbahce i lørdags. Spillerne havde dog ingen at fejre triumfen sammen med, da alle kampe foregik for tomme tribuner.

Læs også:Trods coronavirus: Danskere i aktion i både Tyrkiet og Rusland

Selv om fodboldmyndighederne altså har taget nogle forholdsregler, træner og spiller holdene videre. Stod det til Jønsson, ville det dog ikke fortsætte.

- Det er lidt ubehageligt, men indtil videre må vi jo gøre, hvad vi er ansat til. Jeg håber ikke, jeg er aktiv om en uge, men nu får vi se, siger Jens Jønsson han til TV2 Sport.

Det er en skam for hjemmefansene i Konya, at de ikke kunne komme ind til storkampen mod Fenerbahce. De ville nemlig have fået noget af en oplevelse.

Læs også:Dansk spiller om FCK-modstander: Det er som at spille i Farum

Dommeren uddelte i alt 11 kort, herunder to udvisninger til hjemmeholdet. Men selv om Konyaspor blev reduceret til ti mand i det 67. minut og fik endnu en spiller vist ud med et kvarer tilbage, vandt værterne altså over storholdet Fenerbahce. Det var bare anden gang i de seneste ti indbyrdes opgør.

De sejren er afgørende for, at Jønsson og co. ikke ligger til nedrykning. De er således kun ét point fra nedrykningszonen, så havde det ikke været for de tre point mod Fenerbahce, ville de være under stregen nu.

Læs også:Ukendt bornholmer er holdkammerat med Jønsson: Driller nogle gange med AGF

Læs også:Født på Bornholm, men bosnisk landsholdsbobler: I skal vide, jeg elsker Danmark

Læs også:OB-spillere kunne ikke komme ind til tyrkisk kamp