Video : Tipsbladet
Superliga

Islandsk talent afviste dansk klub: Det var et lidt sjovt tilbud

Det islandske talent Daniel Hafsteinsson, der er ejet af Helsingborg, fortæller, at han afviste et tilbud fra en dansk klub.

Efter at have gjort en god figur i den hjemlige liga besluttede den unge islænding Daniel Hafsteinsson sig i sommer for, at tiden var inde til at tage næste skridt i karrieren, og derfor byttede han KA Akureyri ud med svenske Helsingborgs IF, hvor det blev til syv optrædener i løbet af efteråret.

Der var dog også andre klubber end Helsingborgs IF ude efter den nu 20-årige midtbanespiller. Daniel Hafsteinsson havde, før han hørte fra svenskerne, også et tilbud fra Danmark, og det var så konkret, at han satte sig i flyveren og aflagde den pågældende klub et besøg.

Læs også:FC Nordsjælland-boss regner med nye datoer for transfervinduet

Han blev dog ikke imponeret.

- Jeg fik et lidt sjovt tilbud fra en lille klub i Danmark, som havde store ambitioner, og jeg besluttede mig for at kigge nærmere på det. Jeg var grundig, men det føltes ikke spændende nok på det tidspunkt. Jeg syntes ikke, det var et særlig professionelt miljø, og så havde jeg nogle personlige grunde, siger Daniel Hafsteinsson til fotbolti.net og tilføjer:

Læs også:Klubløs Spelmann flytter til København og satser på Superliga-kontrakt

- Jeg ville ikke væk fra KA Akureyri på det tidspunkt, fordi jeg følte, jeg havde gode forhold på- og udenfor banen.

Daniel Hafsteinsson har kontrakt med Helsingborgs IF frem til udgangen af 2022, men tidligere på måneden blev han udlejet til FH hjemme på Island. Her skal han opholde sig til slutningen af november. 

Læs også:Eksperter: Én mand har ikke ret til at afgøre op- og nedrykning

Læs også:SIF har tjent fedt på spillersalg: Det kommer os til gode i denne tsunami

Læs også:Quiz: Hvor kommer Superliga-spillerne fra?