Video : Tipsbladet
Superliga

Brøndby-keeper valgte at blive: Dejligt, når der er tilbud fra andre klubber

Målmand Marvin Schwäbe har tidligere været tæt på et skifte tilbage til Tyskland, men han valgte at blive i klubben fra den københavnske Vestegn.

Superliga-klubben Brøndby IF er begyndt at sælge ud af nogle af de løntunge drenge fra toppen af hierarkiet, og i januar betød det farvel til Hany Mukhtar, Dominik Kaiser og Superliga-topscorer Kamil Wilczek. Og også i sommer kunne man have solgt en spiller, for dengang var Stuttgart meget interesseret i målmand Marvin Schwäbe. Men målmanden valgte at blive i Danmark, fortæller han nu i et interview med 3point.dk.

Tidligere har det været kendt, at Stuttgart fik bud afvist på målmanden, men han har i hvert fald ikke lagt pres på for at forcere et skifte igennem. Den 24-årige målmand fortæller, at han var og er smigret over interessen.

Læs også:Kroaten Erceg roser Danmarks indsats mod Covid-19: Et meget disciplineret folk

- Først og fremmest er det altid dejligt, når der er tilbud fra andre klubber. Det er et tegn på, at man gør det godt, og andre ser ens potentiale. Det er selvfølgelig et skulderklap.

- Men jeg valgte at blive, og klubben sagde også, at de gerne ville beholde mig her. Det er rigtig godt. Selvom meget af ens spil er en holdpræstation, så er man også nogle gange nødt til at kigge på sig selv. Det er altid godt at præstere på et højt niveau, ikke kun for holdet, men selvfølgelig også for en selv. Når andre bemærker det, så giver det selvfølgelig et boost, siger Marvin Schwäbe til 3point.dk.

Læs også:Anthony Jung var på vej væk i januar: Brøndby blokerede for skifte

Brøndby hentede keeperen i Hoffenheim i sommeren 2018, og han har en aftale med de blå-gule, der løber frem til sommeren 2021.

Hvis Schwäbe ikke forlænger sin aftale med Brøndby, er sommervinduet en oplagt mulighed for Brøndby for at score en transfersum på en god spiller. Det vil også ligge i tråd med måden, man nu vil agere på i transfermarkedet.

Schwäbe har indtil videre spillet 60 Superliga-kampe i to sæsoner for Brøndby IF.

Læs også:Jan Bech lover: Corona får ingen konsekvenser for mit engagement i Brøndby

Læs også:Chefredaktør: Det døde marked er gift for klubberne

Læs også:Top 14: Stjernerne som Superligaen missede