Video : Tipsbladet
Premier League

Premier League-anfører straffet med bøde efter corona-dumhed

Anfører hos Aston Villa, Jack Grealish, brød i weekenden de engelske myndigheders anbefalinger om at blive hjemme - nu er han straffet med bøde.

Jack Grealish er kommet i stormvej i England. Den 24-årige anfører hos Premier League-holdet Aston Villa er blevet straffet med en bøde fra klubben for at gå stik imod den britiske regerings corona-anbefalinger.

Jack Grealish satte sig søndag morgen i sin bil for at køre over til en ven. På turen endte han med at køre galt, hvilket også førte til, at han blev taget i at bryde alle anbefalinger om at blive hjemme. 

Læs også:Sådan rammer coronaen Premier League: Aston Villa

Netop et signal han selv som profileret fodboldspiller og anfører havde sendt ud til alle fans dagen inden - altså at man skal blive hjemme og følge de engelske myndigheders anbefaling. 

Læs også:Solskjær får grønt lys til at bruge 2 mia. kroner - Fem spillere på vej ud

Nu har Aston Villa på klubbens hjemmesiden offentliggjort, at  Jack Grealish er tildelt en bøde og at det ikke offentliggjorte beløb går ubeskåret til et lokalt hospital i Birmingham. 

- Anfører Jack Grealish har accepteret, at hans beslutning om at forlade sit hus var forkert og fuldstændig unødvendig. Det brød med regeringens anbefalinger, der er klare og bør blive fulgt af alle, lyder det på klubbens hjemmeside.

Jack Grealish har via Twitter beklaget sin opførsel med stor anger. Se hans undskyldning herunder

Læs også:Tirsdagens rygtebørs: Wolves vil have Real Madrid-reserve

Læs også:Søndagens rygtebørs: Liverpool vil hente Watford-stjerne

Læs også:Lørdagens rygtebørs: Solskjær holder øje med italiensk Sancho-backup