Video : Tipsbladet
Generelle

Jakob Poulsen lægger støvlerne på hylden til sommer

Jakob Poulsen har i en alder af 36 år valgt at indstille fodboldkarrieren, når hans kontrakt med Melbourne Victory udløber, fortæller han til Eurosport.

For nogle uger siden fortalte Jakob Poulsen til Tipsbladet, at han til sommer vender hjem til Danmark, men det bliver ikke for at spille fodbold. Det afslører han over for Eurosport.

Den 34-årige midtbanespiller lægger derimod støvlerne på hylden, når hans kontrakt med australske Melbourne Victory udløber.

- Det har været undervejs i et stykke tid. Jeg overvejede det allerede i sommer, da jeg røg ud i kulden i FCM, fortæller han til Eurosport og tilføjer:

Læs også:Forvirrende EM-udmeldinger fra Uefa

- Henover jul og nytår følte jeg, at jeg ikke rigtig har lysten på samme måde mere. Fysisk kan jeg godt klare mig og er ikke ramt af skader, men mentalt kunne jeg mærke, at det lakkede mod enden.

Derfor regner han heller ikke med, at han kan lokkes af et godt tilbud fra en dansk klub. Han satser imidlertid på at fortsætte i fodboldverden på anden vis.

- Det tror jeg ikke, jeg kan, men man skal aldrig sige aldrig. Som det ser ud nu er planen at stoppe, når den her kontrakt udløber og forhåbentlig finde noget andet inden for fodboldens verden.

Læs også:Midt i krisen: FC Midtjylland forlænger med forsvarsspiller

Jakob Poulsen startede sin karriere i Esbjerg fB og har siden været forbi Heerenveen, AGF, AS Monaco, FC Midtjylland ad to omgange og altså senest Melbourne Victory.

Han spillede 36 kampe for det danske landshold.

Læs også:Sparvs kontrakt løber ud til sommer: Efter coronakrisen genoptager vi dialogen

Læs også:Som de sidste: Australien suspenderer ligaen

Læs også:Hele Jakob Poulsens hold måtte i isolation: Det var meget underligt