Video : Tipsbladet
Generelle

Tidligere OB og EfB'er jagtes af større udenlandske klubber

Casper Nielsen har haft en flot sæson i den næstbedste belgiske række, og det har kastet interesse fra en række større udenlandske klubber af sig.

Det tidligere Esbjerg-talent og OB-spiller Casper Nielsen ser ud til at høste frugterne af en fornem sæson.

Det skriver Sport Fyn.

Det er nok de færreste, der kan nikke genkendene til Royale Union Saint-Gilloise, som nyder en tilværelse i den næstbedste belgiske række.

Læs også:Tidligere OB-spiller på måltavlen i Belgien

Ikke desto mindre har det vist sig at være et godt skifte for Casper Nielsen, der kun i glimt viste sit niveau i den danske Superliga. I denne sæson har han fået sit endelige gennembrud, der senest kulminerede med en plads på årets hold i rækken, der går under navnet Proximus League.

Det har ført til stor interesse fra andre udenlandske klubber, fortæller Casper Nielsen:

- Jeg har en tre-årig aftale, og vi skulle sætte os sammen og tale om fremtiden, hvis vi ikke rykkede op. Klubben vil nok gøre alt for at holde mig, men den er udmærket klar over, at der er stor interesse for mig. Det har været fedt at mærke også i medierne hernede, selvom jeg er glad for at være her.

Læs også:Vejle-profil er en af Europas varmeste angribere

Belgien har besluttet at suspendere den bedste fodboldrække, og Casper Nielsen forventer, at det også kommer til at ske for rækkerne under. Derfor kommer han ikke til at spille i den bedste række næste sæson - i hvert fald ikke for hans nuværende klub.

Nu afventer den 25-årige midtbanespiller, hvad der kommer til at ske med transfervinduet, og om der er nogen klubber, der har råd til at handle.

Læs også:Dansker fortsætter med at score i Belgien

Læs også:Overblik: Superligaens sommertransfers 2019

Læs også:OB før transferdeadline: Vi holder pc’erne åbne