Video : Tipsbladet
Benelux

Strandet i Belgien: Paul Onuachu kan ikke rejse hjem

Flere udenlandske Genk-spillere kan ikke rejse hjem.

I sidste uge meddelte den belgiske liga, Jupiler League, at der ikke vil blive spillet flere kampe i denne sæson, og at sæsonen er forbi.

Dermed har klubberne kunne sende udenlandske spillerne hjem, og i sidste uge skrev mediet Het Laaste Nieuws, at Genk havde givet flere spillere lov til at rejse hjem – heriblandt danske Joakim Mæhle og nigerianske Paul Onuachu.

Læs også:FCM-chef: Hvis vi ikke sælger de bedste, kan vi spille med i Europa

Men nu er flere Genk-spillere løbet ind i rejseproblemer, og det drejer sig blandt andet om Onuachu. Den tidligere Superliga-angriber kan ikke komme hjem til Nigeria, fortæller holdleder Wout Maris til Het Laaste Nieuws.

- Nogle spillere har allerede været i stand til at flyve hjem, men de fleste har ikke længere en flyrejse til deres hjemland.

Læs også:Fantastisk nyt: AaB-træners kræftramte datter udskrevet

- Brasilianske Neto Borges og japanske Junya Ito kunne flyve hjem. Der var også en flyafgang til Ghana for Joseph Paintsil, men den blev aflyst. Ivorianske Eboue Kouassi og nigerianerne Paul Onuachu og Stephen Odey kan ikke flyve tilbage til deres hjemland, siger Wout Maris.

Paul Onuachu, som kom til Genk fra FC Midtjylland i sommer, nåede at score ni mål på 22 kampe i sin første sæson i Belgien. 

Læs også:Belgiens sæson er forbi: Ekstra pres på sundhedsvæsenet bør ungås

Læs også:Medier: Den belgiske liga er forbi - Jess Thorup er vicemester

Læs også:Genk lader tidligere Superliga-spillere rejse hjem