Video : Tipsbladet
Superliga

Silkeborg-keeper: Jeg startede træls ud

Oscar Hedvall mistede sin plads som førstekeeper i Silkeborg IF til Rafael Romo, da han kom til klubben i slutningen af sommerens transfervindue.

Oscar Hedvall indledte sæsonen som førstemålmand i Silkeborg IF, men han blev vippet af posten af Rafael Romo, da venezuelaneren kom til klubben i slutningen af sommerens transfervindue. 21-årige Hedvall lukkede mange mål ind i sæsonens første kampe, og han blev et offer for sin egen dårlige sæsonstart, bedyrer han i et interview med Midtjyllands Avis.

Oscar Hedvall vogtede målet i de første otte Superliga-kampe, og i de kampe indkasserede målmanden - der også stod bag et meget vaklende forsvar - 21 mål. Til sammenligning har Rafael Romo lukket 30 mål ind i 16 kampe.

Læs også:Træner-karrusellen: Så længe har Superliga-trænerne været i jobbet

Den 31-årige venezuelaner er lige nu Kent Nielsens klare førstevalg mellem stængerne.

- Jeg havde jo en god halvsæson i 1. division, men så startede jeg bare træls ud med at lave nogle fejl. Så skulle der optimeres på nogle punkter, og det gik ud over mig. Det er jeg selvfølgelig træt af, men sådan er gamet, siger Oscar Hedvall til Midtjyllands Avis.

Læs også:Brøndby-angriber åbner for lønnedgang: Vi venter bare på ledelsen

30-årige Rafael Romo har kontraktudløb i Silkeborg IF efter denne sæson. Oscar Hedvall har stadig tre år tilbage af sin aftale. 

Læs også:Superliga-klub om lønnedgang: Vi har slet ikke haft den overvejelse

Læs også:Skjult aftale kan bremse Superliga-løsning: Der skal bare én klub til

Læs også:Tidligere FCK-spiller gør comeback i Serie 1