Video : Tipsbladet
Ligue 1

Avis: Neymar og Mbappé bliver i Paris Saint-Germain

Både Neymar og Kylian Mbappé bliver i Paris Saint-Germain. Ingen har råd til at købe dem, skriver L'Equipe.

Hver eneste dag er medierne spækket til randen med historier om, at Neymar kan være på vej tilbage til FC Barcelona i en kæmpemæssig handel i sommerens transfervindue. Barca skal blandt andet være villige til at afgive Antonie Griezmann for at få Neymar retur til Camp Nou.

Med så mange skriverier er der helt sikkert ikke røg, uden der også er ildebrand, men ifølge traditionelt velinformerede L'Equipe skal Neymar ikke til FC Barcelona til sommer. Også Kylian Mbappé bliver i den franske hovedstad.

Læs også:Corona-krise i Premier League: En kattelem til CL for Manchester City?

Årsagen er, at den aktuelle coronakrise har tæret så meget på klubbernes økonomi, at end ikke de største og rigeste af slagsen kan smide så mange penge på bordet, som Neymar og Mbappé vil koste. 

Da Barcelona-præsident Josep Maria Bartomeu i sidste uge udtalte sig om sommerens transfervindue, lød penge ellers ikke til at være et problem.

Læs også:Avis: Jadon Sancho tæt på Manchester United

- Abidal (Barcelonas sportsdirektør, red.) og Planes (Abidals assistent, red.) arbejder på at bygge et hold, der kan kæmpe med om alt i næste sæson. Jeg vil ikke diskutere konkrete navne, men vi er i en position, hvor vi kan købe dem, vi gerne vil. Vi er den mest indbringende klub i verden, og vi kan købe, hvem vi vil, sagde Bartomeu ifølge Football-Espana.

Neymar og Kylian Mbappés aftaler med Paris Saint-Germain udløber begge i juni 2022.

Læs også:Pep Guardiola har mistet sin mor: Død af coronavirus

Læs også:Sur Louis van Gaal: Ajax udnytter corona-krisen

Læs også:Aviser: Streamingtjeneste vil tilbageholde betalinger til Premier League